in

Végre – megérkezett a „The Mandalorian” 2. évad filmelőzetese

©Lucasfilm

A Csillagok háborúja filmsorozat spinoffja, amely a The Mandalorian címet viseli új első filmelőzetessel jelentkezik. Nagyon vártuk és be kell valljam kellemes csalódás, remélem a sorozat egésze is az lesz.

A Disney+ streaming szolgáltatás és Jon Favreau által készített sikeres sorozat számos ikonikus pillanatot, karaktert és a popkultúra alapkövét hozta a következő évadába, amelynek most először nézhetjük meg a debütáló filmelőzetesét.

A The Mandalorian főszereplője Pedro Pascal, a gyakran néma fejvadász, aki váratlanul megváltási formát talált, egy kicsi, aranyos lényben, akit az egész világ azonnal Baby Yodának nevezett el. 

©Lucasfilm

Az első évad további jelentős szereplői közé tartozik Carl Weathers, Werner Herzog, Omid Abtahi, Nick Nolte, Taika Waititi, Gina Carano, Ming-Na Wen és a fergeteges Giancarlo Esposito is.

Ez az új évad sokkal akció dúsabbnak tűnik, mint az előző szezon, mivel a The Mandalorian feladata, hogy Baby Yodát olyan emberek csoportjához juttassa el, akiket csak „jediként” ismernek a Galaxisban. 

Természetesen kétes alakokba és különféle “öklökbe” ütközik az út folyamán, de Az erő vele van és a jedik bevezetése a 2. évadba minden bizonnyal nagy utat fog nyitni a Mandalorian világának szélesítése felé a következő évadokban.

©Lucasfilm

Még mindig nem tudunk sokat a 2. évadról, de őszintén szólva nagyszerűen néz ki a filmelőzetest megnézve. Olyan embereket is várhatunk ezúttal a rendezői székbe, mint Robert Rodriguez, Peyton Reed és Carl Weathers.

Hamarosan megtekinthető lesz a Disney platformján, de addig is nézd meg a filmelőzetest vagy, ha a Star Wars sorrend érdekel azt is megtekintheted.

The Mandalorian 2. évad filmelőzetese filmelőzetes

Forrás: Disney+

Minden vélemény számít:

Akár veszélyes is lehet az örök élet hajszolása a jelenlegi tudomány állása szerint!

Hogyan növelheted egyszerűen és hatékonyan vállalkozásod Németországban?