in

Tippek, hogy növeld a vonzerőd: Így legyél még férfiasabb!

Az igazság az, hogy minden hímnemű inkább szeretne felnőtt férfinak látszódni, mintsem kisfiúnak. A nők szemében is ez az igazán vonzó, érthető, hogy minden férfi erre is törekszik.

Hogy hogyan lehet valaki még férfiasabb, arra számtalan módszert fel tudunk sorolni, hiszen kitalálni nem nehéz. Végrehajtani azonban annál inkább. Hogy a te férfias vonzerőd is növekedjen, az alábbi tippek segíthetnek!

Összpontosíts az alakodra is!

Sokak szerint a férfias vonzerő nem az izmokban rejlik, ám szemellenzősség lenne tagadni, hogy a szépen karbantartott és kidolgozott férfitest igenis hozzájárul ahhoz, hogy ki mennyire kelt férfias benyomást.

Nem kell testépítő versenyekre benevezned, de a tónusos izomzat eléréséért te is sokat tehetsz, ha elkezded az edzőtermet látogatni.

Állíts össze férfias ruhatárat!

Egy kapucnis felső és egy melegítőnadrág biztosan kényelmes, de 30 év felett már jobb, ha inkább kerülöd ezt a viseletet az utcán. Ne akarj tizenévesnek kinézni, aki mindenféle bohókás dolgot magára aggathat, hiszen a cél éppen az, hogy egy érett férfi benyomását keltsd a ruháidon keresztül is.

Szabadulj meg azoktól a holmiktól, amiket még a főiskolán hordtál, a vicces feliratos pólókat váltsd le klasszikusabb, minőségibb darabokra, a hétköznapokra válassz elegánsabb fazonú dzsekiket és szerezz be egy jó zakót. A férfias ruhák jelentőségét nem szabad alábecsülnöd.

Figyelj a testtartásodra!

Egy igazi férfi jellemében és testtartásában is egyenes, magabiztos. Görnyedt háttal és behajlított vállakkal csak egy félénk és ideges ember járkál. Nem szeretnéd te sem, hogy az emberek gyengének látszanak.

Járj egyenesen, felemelt fejjel, húzd ki magad, hogy már a megjelenéseddel is egy igazi férfihoz méltóan tiszteletet vívj ki magadnak.

Tanulj meg mosolyogni!

A berögződéssel ellentétben a férfiasság nem egyenlő a megfélemlítéssel. Férfinak lenni jóval többről szól, mint mindenhatónak mutatni magunkat. Egy férfi egyben gyengéd és sebezhető is, ez biztosítja a megközelíthetőséget és a szerethetőséget. Minden alkalommal, amikor találkozol és beszélsz valakivel, légy barátságos, kedves.

Légy lovagias!

Az előbbiekkel kézenfogva jár ez a szempont. A lovagiasság fogalmát kár lenne azonosítani a régimódisággal vagy a nagypapák erényeivel. Megtanulni másokat tisztelni, méltóképpen bánni a nőkkel minden életkorban alapvető. Ez tesz különbséget igazán fiú és férfi között.

Tartsd a szavad!

Férfiasnak lenni nemcsak a kinézeten múlik. Ez egy életforma, melynek nagyon fontos része, hogy mindig tartsd a szavad. Egy igazi férfi megtartja az ígéreteit, nem tesz kijelentéseket felelőtlenül. Senki sem szereti az olyan embert, aki egyik pillanatban állít valamit, majd a másikban már nem tartja magát hozzá és főleg nem vonzó ez egy férfiban.

Állj ki magadért!

Az izmok és a jól ápoltság mellett nagyon fontos, hogy tudj kiállni úgy magadért, mint a számodra fontos emberekért. Segítsd a gyengébbeket, de ne hagyd magadat sem félreállítani. A történelemben nem minden nagy embernek volt kiváló fizikuma, de akaratereje és elszántsága biztosan. Igazi férfivá az elveidbe vetett hit fog tenni téged.

Minden vélemény számít:

Lemerült az aksi? Így töltsd fel hatékonyan a kocsid akkumulátorát!

5 erőteljes jel, amely sürgős munkahelyváltásra utal!