in

The Nest: Jude Law és Carrie Coon új filmelőzetese

Az IFC Films közzétette a The Nest pszicho-thriller első filmelőzetesét, melynek főszereplője Jude Law (Marvel kapitány) és Carrie Coon (The Leftovers) házaspár, aki új kezdetre vár egy új otthonban. 

A film egy elbűvölő és ambiciózus Rory (törvény) nevű üzletember történetét követi, amikor feleségével Allisonot (Coon) és gyermekeivel Amerikából Angliába költözik. A terv az, hogy meggazdagodjon a virágzó 1980-as Londonban. 

Amíg Rory karrierje folyamatosan növekszik a városban, Allison és a gyerekek küzdenek az alkalmazkodással. A családjuk hamarosan egyre távolabb találja magát, amikor az országban egy olyan lerobbant kastélyban költöznek, amelyet nem engedhetnek meg maguknak. Az elszigeteltség és a növekvő pénzügyi kérdések kezdték megterhelni a családi kasszát.

Az izgalmas thriller filmcsillagai a kétszeres Oscar-jelölt, Jude Law – Rory szerepében -, az Emmy jelölt Carrie Coon, – Allison szerepében -, Charlie Shotwell, Michael Culkin, Adeel Akhtar és Oona Roche. A The Nest megjelenése szeptember 18-án várható a mozikban. 

The Nest filmelőzetes

Forrás: comingsoon.net

 

Minden vélemény számít:

A saját stílus kialakítása. Útmutató a mindennapi megjelenéshez!

Összefogott a Google és a WordPress a digitális újságírásért