in

Stephen King Végítélet (The Stand) filmelőzetese – halálos világjárvány és a legrosszabb eset

©CBS All Access

Kicsit furcsa erről írni miközben egy tényleges világjárvány van folyamatban, de a “Fekete Ember” decemberben érkezik a képernyőkre és Stephen King biztos akar lenni abban, hogy találkozunk vele.

Ez a Sötét ember Randall Flagg, a túlvilági és démoni gazember Stephen King minőségi és gonosz regényéből.

©CBS All Access

A Végítélet új minisorozatának rövid filmelőzetese csak röviden tárja fel a történetet, és úgy tűnik, hogy Whoopi Goldberg Anyja, Abagail bemutatására összpontosít, amely King regényében a jó megtestesítője.

Abban az esetben, ha még soha nem hallottál volna róla: A Végítélet egy King klasszikus, amely először 1978-ban jelent meg. 

Arról szól, hogy egy influenza vírust véletlenül szabadon engednek egy titkos amerikai laboratóriumból és ezzel milliárdokat ölnek meg az egész világon. 

A civilizáció megállt fejlődni és két túlélő táborra szakadt. Az egyik csoport a Colorado-i Boulderben, Abagail anya körül tevékenykedik, a másik pedig Randall Flagg-el Las Vegasba megy.

Mondanom sem kell, hogy a csoportok határozottan jóra és gonoszra bomlanak, és konfliktusba kerülnek.

A Végítélet 2020. december 17-én jelenik meg a CBS All Access platformján, ami csak Észak Amerikában elérhető. A hazai megjelenésről sajnos még nem derült ki semmi konkrétum.

‘Végítélet’ filmelőzetes

Forrás: cbs.com

Minden vélemény számít:

A japán tuning cég egy agresszív, de mégis ízléses megjelenést kölcsönzött a BMX X5-nek!

Nézd meg a Lamborghini Sián Roadstert videón – A szuperautót Olaszország utcáin látták!