Space Force filmelőzetes: Steve Carell az új Netflix sorozat főszereplője

Végre itt az első Space Force filmelőzetes, már nagyon vártuk. Steve Carell új filmsorozata, amelyben Mark R. Naird tábornokot alakít, aki megpróbálja a lehető legjobbat kihozni az új amerikai kormányzati ág vezetéséből. 

EZT IS OLVASD EL: The Wrong Missy filmelőzetes: David Spade az új Netflix vígjáték főszereplője

A sorozat főszereplői a Golden Globe nyertes, Steve Carell (Mark R. Naird tábornok) és John Malkovich (Dr. Adrian Mallory vezérigazgató). A filmben szintén szerepel Diana Silvers, Ben Schwartz, Jimmy O. Yang és Alex Sparrow is. 

A sorozat online lesz elérhető május 29-én, pénteken a Netflixen. Véletlenszerűen vagy nem, csak két nappal azután, hogy a NASA és az SpaceX visszatér az amerikai legénységű űrrepüléshez az első missziójával. 

A jóval több mint egy évvel ezelőtti bejelentés óta a Netflix űrhajós komédiája a televíziózás szerelmeseinek álmaként hangzott. 

Tegnapelőtt a Netflix kiadott egy sorozat képet a show-ból és bejelentette, hogy a sorozat megjelenési ideje május vége lesz, de azt is bejelentették, hogy Lisa Kudrow is szerepet kapott, amiről korábban még nem esett szó. 

Forrás: comingsoon.net

Minden vélemény számít:

A szerkesztő ajánlata:

Vélemény, hozzászólás?