in

Sonic, a sündisznó 2 – hamarosan indul a folytatás készítésének a szakasza!

Már hivatalos, hogy Sonic, a sündisznó  második részének készítése felgyorsult. A Paramount Pictures és a SEGA tegnap délután megerősítette a híreket, miszerint hamarosan folytatása várható a kék sündisznós animációs filmnek. 

A Sonic, a sündisznó folytatása Jeff Fowlert visszaküldi a kamera mögé, a rendezői státuszába, valamint Pat Casey és Josh Miller írják majd ismét a forgatókönyvet. 

A szereplőket még nem jelentették be, de Jim Carrey már kijelentette, hogy éppen csak hogy elkezdte a Doktor Robotnik karakter kiépítését az első részben és várakozással tekint a folytatásra, hogy teljes mértékben megvalósuljon a gazemberi karakter beteljesedése. Úgy tűnik, hogy hamarosan esélye is lesz erre.

A készítőkhöz közeli források szerint a Sonic, a sündisznó 2 a fejlesztési szakaszban van, a gyártási szakasz kezdő dátuma még nincs a láthatáron, mivel a szórakoztató üzlet, ezzel együtt a filmipar nagy része is még mindig hibernál az elmúlt hónapok szerencsétlen eseményei miatt. 

A film minden idők legnagyobb Egyesült Államok-béli videojáték-filmjévé vált. Valószínűleg a nagyvilágban is és globális rekordot döntöttek volna, ha a dolgok másképpen alakultak volna.

Remélhetőleg az elkövetkező hetekben, hónapokban megkapjuk a gyártás kezdetének időpontját és ki tudja, talán a premiert is bejelentik. Egyelőre türelmesnek kell lennünk és kivárni a Sonic, a sündisznó 2 mozi filmmel kapcsolatos legújabb híreket.

Forrás: movieweb.com

Minden vélemény számít:

Hungaroring: Idén lesz először zártkapus a Magyar Nagydíj

A NASA űrhajósai, Bob Behnken és Doug Hurley úton vannak az űrállomás felé