in

Samsung Galaxy A21s – várhatóan 5000 mAh kapacitású akkumulátorral és makrokamerával dobják piacra

A Samsung Galaxy A21s okostelefon várhatóan a következő a sorban a Samsung „A” típusú okostelefonjai között.

Noha nem sokat tudunk a telefonról eddig, az akkumulátor állítólagos képe az EB-BA217ABY modellszámmal felkerült az orosz Naviglon telefonalkatrész beszállító listájára és a SafetyKorea adatbázisba is. 

A Naviglon szerint a telefon hatalmas 5000 mAh-os kapacitású akkumulátorral fog piacra kerülni, ami egyre növekvő trendnek mutatkozik a Samsung okostelefonokban. 

A korábbi beszámolók szerint a Galaxy A21s 2 megapixeles makrokamerával fog rendelkezni, de pontos információ még nincs arról, hogy mi lesz a hátsó kamerabeállítás.

A telefonnak nagy valószínűséggel 32 GB-os és 64 GB-os tárhellyel felszerelt változatai lesznek fekete, kék, piros és fehér színekben.

A Galaxy A21s-ről eddig kiszivárgott hírek szerint négy hátsó kamerát és az úgynevezett hole-punch kialakítást sugallnak. 

Samsung Galaxy A21s

A Galaxy A21s még nem rendelkezik kiadási dátummal és nincs információ a telefon típusok árairól sem.

Azonban úgy tűnik, hogy a Samsung arra összpontosít, hogy ebben az évben a makrókamerákat minden típushoz eljuttassa, éppúgy, mint 2019-ben az okostelefonok széles választékának alapvető jellemzőjévé tette az ultraszéles látószögű kamerákat.

Forrás: gadgetgists.com

Minden vélemény számít:

Drakula váltja a Láthatatlan embert az Universal stúdióban!

Itt a házépítés jövője: robotikus házépítési technológia