in

Ryan Reynolds új időutazós filmje egyenesen a Netflix online platformon landol!

20thcenturystudios | FreeGuyMovie | FB

A Netflix forgalmazza majd a jelenleg még hivatalos címet sem kapott időutazós filmet, amelyen Ryan Reynolds dolgozik Shawn Levy filmkészítővel.

A rajongók nagy örömére folytatódik a Ryan Reynolds és a Netflix csapata közötti munka egy új időutazós film keretén belül. 

A film eredeti címe ‘Our Name Is Adam’ volt és David Ellison, Dana Goldberg és Don Granger a producerek. Évekkel ezelőtt már hallottunk róla, de csak most látszik megvalósulni. 

A filmet eredetileg a Paramount nyolc évvel ezelőtt terjesztette volna és ebben az időben még Tom Cruise főszerepléséről esett szó. 

Azóta a forgatókönyv többször is átírásra került, a legutóbbi változatot Jonathan Tropper írta, akinek az átírása a TS Nowlin, valamint Mark Levin és Jennifer Flackett forgatókönyvein alapszik.

Noha a cselekmény jelenlegi formájában nem sok részletet árul el, a forgatókönyv egy korábbi verziója egy űrhajósra összpontosított, aki visszatér az időben és fiatalabb énjével dolgozik. 

Az a kérdés, hogy a film pontosan követi-e ezt a történetet, még nem kapott választ az alkotóktól, de azt feltételezve, hogy a történet néhány részét érintetlenül hagyták, Reynolds és Levy következő tökéletes filmjének tűnik.

Forrás: deadline.com

Minden vélemény számít:

Gondoltad volna? Íme 4 fantasztikus szuperautó, amely a világjárvány alatt debütált!

A RALLY DI ROMA 56 regisztrált csapattal indítja az ERC szezont!