in

Rossz hír a démonbaba kedvelőinek – A Chucky sorozat gyártását jövő évig elhalasztották!

Sajnos rossz hírrel kell szolgálnunk a Chucky baba rajongói számára, ugyanis a régóta vitatott sorozat készítése halasztást kényszerül. 

Don Mancini, a Gyerekjáték (Child’s Play) alkotójának sorozatának gyártása még ebben az évben elkezdődött Torontóban, de a jelenleg zajló járvány arra kényszerítette a gyártókat, hogy elhalasszák a következő évre. 

„Ezzel a tévéműsorral az volt a küldetésünk, hogy felelevenítsük az eredeti filmsorozat borzongató jeleneteit a rajongók számára. Azt hiszem, a rajongók nagyon szeretik majd az új karaktereket, akiket bemutatunk ebben a sorozatban.”

1988-as premierje óta a Gyerekjáték (Child’s Play) franchise több különböző iteráción ment keresztül. 

Az első három rész totál borzalmakat kínáltak a 90-es évek horror film rajongóinak, a Chucky menyasszonya komikusabb hangnemet vezetett be és a Chucky ivadéka, nos, még mindig nem vagyok biztos benne, hogy mi volt, de az utóbbi két film jogosan hozta vissza Chuckyt horror gyökereihez. 

A Chucky-sorozat folytatja az előző hét film mitológiáját, ízelítőül tekintsünk bele a tíz részből álló sorozat hivatalos leírásába.

„Miután egy kopottas Chucky baba felbukkan egy külvárosi garázsvásáron, egy idilli amerikai város káoszba keveredik, amikor iszonyatos gyilkosságok sorozata kezdi feltárni a város képmutatásait és titkait. Eközben Chucky múltjából érkező ellenségek és szövetségesek azzal fenyegetnek, hogy feltárják a gyilkosságok mögött meghúzódó igazságot, valamint a démonbaba elmondhatatlan eredetét, aki valahogy ez a hírhedt szörnyeteg lett.”

Forrás: boxofficebuz.com

Minden vélemény számít:

Górcső alatt a Volkswagen ID.3 – jól vezethető, alacsony színvonalú elektromos autó!

A 2021-es Maserati MC20 egy középmotoros szuperautó, amellyel a márka újjáélesztésére számít a gyártó!