in

Perez készen áll a spanyol Nagydíjra, miután negatív lett a koronavírus tesztje!

BWT Racing Point F1 Team | FB

Sergio Perez visszatér a száguldó cirkusz versenyeihez a Racing Point-al ezen a hétvégén a Forma 1-es Spanyol Nagydíjon, miután negatív lett a tesztje a koronavírusra.

A mexikói a kanapén nézte végig a brit és a 70. évfordulós Nagydíjakat, miután a Silverstone-i első verseny előtt pozitív lett Perez koronavírus tesztje

Nem sokkal a bejelentést követően az is kiderült, hogy távollétében Nico Hulkenberg ugrik be a helyére a rózsaszín csapathoz.

Egész idő alatt csak enyhe tüneteket produkált Perez és végül szerdán azt mondta, hogy 100%-ban készen áll a versenyre, ha a tesztje negatív lesz.

“Az FIA megerősítette, hogy Checo visszatérhet az F1 paddockba, és a hétvégén a Spanyol Nagydíjon versenyezhet a csapatért” – nyilatkozata ma a Racing Point.

A Racing Point szerint Pereznek szerdán volt az esemény előtti tesztje, ahogy az egész csapatnak is, majd Barcelonaba utazott. Negatív eredményét csütörtök reggel, a sajtótájékoztatók előtt kapta meg.

A teszt eredményének nyilvánosságra hozatalát megelőző szerdán Perez elmondta, hogy határozottan hiányzott számára versenyzés és nem volt könnyű számára kívülről figyelni az eseményeket. Alig várja, hogy pályára léphessen ezen a hétvégén.

A csapat azt is bejelentette, hogy magától értetődik, hogy Hulkenberg készenléti állapotban marad, ha újból helyettesíteni kell.

Forrás: formula1.com | BWT Racing Point F1 Team

Minden vélemény számít:

A B2B és a B2C vásárlók személyiségtípusai

‘The Devil All the Time’ filmelőzetes – Robert Pattinson és Tom Holland a Netflix legújabb thrillerében