in

Öt dolog, amit tudnod kell az új Motorola Razr-ról

Emlékszel még 2004. júliusra, amikor a Motorola a mobil világ vitathatatlan bajnokává válik az ikonikus Motorola Razr megjelenésével?

Lehet, hogy csak a nosztalgia beszél belőlem, de az eredeti Razr tiszta, hamisítatlan szépség volt. Krómmal terhelt fém szelet, amely gyorsan popkultúra legendává és valódi divatikonná vált. Akkoriban a jéghegy csúcsán megállíthatatlannak tűnt a Razr. 

A régi mondás szerint semmi sem tart örökké, és a sokoldalú érintőképernyős telefonok megjelenése miatt a Razr hatalmas szárnyalása is lassan véget ért. 

A Motorola Razr 2019 sikeresen tiszteleg elődje előtt, miközben a legújabb technológia vívmányokkal van felszerelve, így nem csoda, hogy nagy a felhajtás a megjelenése körül.

Itt van minden, amit tudnod kell az új Motortola Razr-ról:

 

1. Összehajtható kijelző

 

A Motorola szakemberei hozzáadtak egy óriási 6,2 hüvelykes Flex View képernyőt a telefonhoz, amely teljes mértékben összehajtható. A rendkívül széles POLED kijelzőnek köszönhetően tökéletesen használható a Netflix-re a reggeli ingázás során.

 

2. Két kijelző jobb, mint egy

 

Csakúgy, mint az eredeti Razr-nek, az újnak is van az elülső részén egy külső képernyő. Ezúttal azonban nemcsak az időt mutatja meg, hanem egyszerű értesítéseket is eljuttat a tulajdonosának.

A Motorola tervezőgárdája hozzáadott egy 2,7 ​​hüvelykes interaktív gyorsnézet-képernyőt az új Razr-hoz, amely felhasználható hívások kezdeményezésére, üzenetek fogadására, fizetések végrehajtására, média vezérlésére és önportrék készítésére is – mindezt a telefon kinyitása nélkül.

 

3. Különleges, szabadalommal védett megoldás

 

Hogy miért meglehetősen különlegesek a Razr? A Motorola szabadalommal védett, tökéletesen záródó csuklópánttal szerelte fel a telefont, amely lehetővé teszi a rugalmas kijelző mindkét oldalának, hogy tökéletesen síkban maradjon bezárva, miközben megvédi azt az apró kosztörmelékektől és a portól.

Miért olyan nagy ügy ez? Mert azt jelenti, hogy az új Razr még mindig kompakt és stílusos, pontosan mint az elődje, amely talán emiatt is lett olyan sikeres 2004-ben.

 

4. Manapság fontos a felszereltség is

 

A hajlékony kijelzőn kívül egy 16 MP-es kamerát tartalmaz a Motorola új modellje, éjjellátó technológiával és AI-fejlesztésekkel felszerelve. Ugyanakkor egy 5 MP-es szelfi kamerát, 6 GB-os RAM-ot, 128 GB-os tárolóhelyet, egy meglehetősen robusztus Snapdragon 710 Octa-core processzort és egy egész napig tartó akkumulátort is kapunk a telefonhoz. 

 

5. Nem lesz pénztárcakímélő a Motorola Razr 2019 ára

 

A Motorola Razr 2019 árát még nem hozta nyilvánosságra a cég, de úgy tűnik, hogy a régóta várt telefon egy vagyonba fog kerülni. Azt már tudjuk, hogy a telefont 1500 dollárért fogják forgalmazni az Egyesült Államokban, ami azt jelenti, hogy ennek az összegnek megfelelő árra számíthatunk a magyar piacon is. 

Minden vélemény számít:

Egy korszak vége: a Volkswagen bogár felemelkedése és bukása

Bloodhound LSR: így néz ki a világ leggyorsabb járművének a pilótafülkéje