in

Nicolas Cage démoni animatronikával küzd a Willy csodaországa rövid filmelőzetesben!

©Screen Media

Noha nem érkezik hamar a mozikba vagy a képernyőkre, a készülő Willy Csodaországa (Willy’s Wonderland) című film első rövid filmelőzetesét egy kis Halloweeni csemegeként láthatjuk online. 

A film főszereplője Nicolas Cage, aki a házmesteri munkára vállalkozott a Willy Csodaországa vidámparkban, ahol végül a túléléséért küzd a démoni animatronika ellen. 

Lényegében véve úgy tekinthetünk a filmre, mint egy horror videojátékra a furcsa szereplőknek köszönhetően, ahol Nicolas Cage főszereplésével, messziről nézhetjük és élvezhetjük a történéseket.

Az filmelőzetes hihetetlenül rövid, de mégis csábító főleg ebben az időszakban. Bőven van vér és ostoba vigyor és bár Cage nem mond semmit, biztos jó teljesítményt nyújt. 

A Willy csodaországa csak egy a számos érdekes, hamarosan megjelenő Nicolas Cage projektek közül, mint például a Jiu Jitsu is. 

A filmet Kevin Lewis rendezte és Emily Tosta, Beth Grant, Ric Reitz és Chris Warner is szerepel. A Willy Csodaországa 2021-ben jelenik meg a mozikban és az online platformokon.

Willy csodaországa moziplakát

©Screen Media

Willy csodaországa filmelőzetes

Minden vélemény számít:

Hamilton nyeri az izgalmas versenyt Imolában, a Mercedes megszerzi a hetedik konstruktőri címét!

Vajon iható-e a Hold vize?