in

Nem lesz több Jack Sparrow kapitány? Dwayne Johnson váltja Johnny Deppet a Disneynél!

FILE PHOTO: Actor Dwayne Johnson speaks during a ceremony for actor Kevin Hart to place his handprints and footprints in cement in the forecourt of the TCL Chinese theatre in Los Angeles, California, U.S., December 10, 2019. REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo

Minden jel arra utal, hogy a rajongóknak el kell búcsúzniuk Jack Sparrowtól a kedvenc kalózkapitányuktól és egy új kapitánnyal kell megismerkedniük Dwayne Johnson szerepében.

2019 októberében a Dzsungeltúra ( The Jungle Cruise ) első előzetesét mutatták be a Disney D23 Expo-n. A hét elején a Disney bemutatta a Dzsungeltúra film hivatalos előzetesét, amelyre a következő „Karib-tenger kalózai” filmként tekintenek a studiónál.

Mi teheti a Dzsungeltúrát kalózszerűvé?

A 2003-as Johnny Depp filmjéhez hasonlóan Dwayne Johnson is fantasztikus és természetfeletti úton válik a modern hajó kapitányává. Johnson fogja eljátszani a Frank nevű hajóskapitány karakterét, akinek a küldetése egy mágikus, gyógyító képességű fát megtalálni.

Johnson karakterét Emily Blunt, a 37 éves színésznő kíséri végig az izgalmas dzsungel túrán, aki Lily Houghton nevű brit tudóst játszik a filmben.

A Karib-tengeri kalózok című filmsorozat sikere után úgy tűnik, hogy a Disney a vizi kalandokat részesíti előnyben. 

A történet és az okos szereplőválasztás lehetővé teszi a Disney számára, hogy a Dzsungeltúra trilógiává váljon csakúgy, mint a Karib-tenger kalózai.

Annak érdekében, hogy még több fűszert adjanak hozzá a filmtörténethez, a filmstúdió stábja és színészei a kaland, a vígjáték és a horror helyes keverékét biztosítják. Ez a három elem alapja volt a Johnny Depp filmeknek is.

Forrás: www.enstarz.com

Minden vélemény számít:

Itt a házépítés jövője: robotikus házépítési technológia

Darabokra szedtük videó: a Galaxy S20+ gyenge szerelhetőségi pontszámot kap az iFixit-től