in

Nehéz lesz felülmúlni a Brabham BT62 őrületes kipufogó hangját

Korábban már beszámoltunk a legfurcsább kipufogókról. Nos, most következzen az egyik leghangosabb és a legszívdöglesztőbb a motorsportok kedvelői számára.

Első alkalommal tekinthettük meg a Brabham visszatérését a versenypályára és az eredmény egyszerűen lenyűgöző. Az év elején olvashattunk Brabham visszatéréséről, az új BT62 szuper autó formájában. Fantasztikusnak tűnt már akkor is, de soha nem láthattunk róla mozgókép felvételeket mostanáig.

Az alábbi videóban a Brabham BT62 fellépett az ausztráliai Adelaide Motorsport Fesztiválon (ugyanabban a városban, ahol az autót építik) néhány demonstrációs kör erejéig, hogy megmutassák az igazi vadságát és természetesen az őrületes V8-as motor hangját, amely 700 lóerővel rendelkezik.

A mindössze 70 járműre korlátozódó gyártósor, amelyeket igényesen, csaknem teljes egészében kézzel készítenek, mindegyikében megtalálható lesz a 700 lóerős, V8-as motor és 6 fokozatú sebességváltó.

A Brabham BT62, amely rendkívül könnyű króm biztonsági cellát, szénszálas karosszériát és a világ legjobb megállási képességét szolgáltató fékrendszert tartalmaz. 

Az alváz FIA-kompatibilis, teljes mértékben készen áll a versenyre, a fedélzeti adat- és telemetriai rendszerrel együtt, illetve a Goodyear verseny kerekekkel és a szénszálas kormánykerékkel együtt is. 

A Brabham az elkövetkező hónapokban folytatja mind a sportautó, mind a közúti autók változatainak gyártását, amelyeket Európába, Ausztráliába és Új-Zélandra szállítja majd.

Forrás: brabhamautomotive.comRacing Line Australia / Youtube

Minden vélemény számít:

10 ok, amiből tudni fogod, hogy vállalkozásodnak szüksége van a tartalommarketingre!

Emlékszel még? Ezek voltak a 90-es évek legjobb rajzfilmjei