in

Milla Jovovich óriási szörnyekre cseréli a zombikat a hivatalos Monster Hunter filmelőzetesben!

©Sony Pictures

Miután több éven át próbálta a zombikat teljesen kiirtani a Resident Evil-ben, Milla Jovovich katonák seregével áll össze, hogy egy mega szörny inváziót vállaljon a Monster Hunterben.

Monster Hunter moziplakát

©Sony Pictures

A Capcom népszerű videojátékja alapján készült Monster Hunter című film Artemis kapitányt (Milla Jovovich) és csapatát követi, miközben egy alternatív univerzumba csöppenek, ahol a szörnyek uralkodnak. 

Artemis és osztaga egy Hunter nevű titokzatos férfival (Tony Jaa) találkoznak ebben a számukra furcsa világban, aki tudja hogyan kell megölni a szörnyeket. 

Hunter mellett a csapat feladata, hogy kitalálja a harc módját és elpusztítsa a különféle szörnyeket, amelyekkel otthonuk védelme érdekében végeznek.

A film rendezője Paul W.S. Anderson (Resident Evil, Mortal Kombat), aki úgy “rakta össze” a Monster Huntert, mintha a Mad Max, a Resident Evil és a Godzilla különféle lényeinek beütésével készült volna. 

Az alkotók eléggé eltértek az eredeti Capcom játék sorozattól, amely lehetővé tette a játékosok számára, hogy egy nyitott világban járkáljanak és szörnyekkel küzdjenek lassú, körültekintő ütemben.

A Monster Hunter a tervek szerint idén decemberben kerül a mozikba, de akárcsak az idén szinte minden film, ez a film is késhet.

Monster Hunter filmelőzetes

Forrás: monsterhunter.movie

Minden vélemény számít:

Új Audi TT RS – 40 év, 40 darab Quattro Edition készül!

Itt az új VW Golf GTI Clubsport – Nagyobb teljesítmény, több erő és még több szórakozás!