in

Milla Jovovich a nagy fegyvereket preferálja az első ‘Monster Hunter’ Akció-Fantasy filmelőzetesben!

©Sony Pictures

Milla Jovovich hatalmas, 60 méter magas szörnyekkel fog harcolni Paul W.S. Anderson hamarosan megjelenő videojáték-adaptációjában, amely a Monster Hunter (Szörnyvadász) címet kapta.

A film első rövid filmelőzetesében látható, hogy Artemis hadnagy (Jovovich) egy óriási lény ellen kezd el harcolni, amely a homok alól bukkan elő.

Az eredetileg 2020. szeptember 4-re tervezett, majd 2021. április 23-ra áthelyezett premier időpontja ismét változik. 

A Sony Screen Gems bejelentette, hogy most egy premier dátumot szabtak meg a filmnek, ami 2020 decemberre. Mivel nincs pontos dátum és nincs egyértelmű nyilatkozat sem, hogy hogyan fog megjelenni, máris elindultak a találgatások. 

Monster Hunter moziplakát

©Sony Pictures

A film egy váratlan utazásról szol, ami egy homokviharral kezdődik, amely Artemis hadnagyot (Milla Jovovich) és egységét (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) egy új világba szállítja. 

A katonák megdöbbenve fedezik fel, hogy ez az ellenséges és ismeretlen környezet hatalmas és félelmetes szörnyeknek ad otthont, amelyek immunisok az általuk hordozott tűzerőre. 

A túlélésért folytatott kétségbeesett harcuk során az egység találkozik a titokzatos Hunterrel (Tony Jaa), akinek egyedülálló képességei lehetővé teszik, hogy egy lépéssel megelőzze a hatalmas lényeket. 

A film a Capcom videojátéksorozatának adaptációja, amely nagy sikert aratott. Kíváncsian várjuk a további filmelőzeteseket és a pontos premier dátumot.

Monster Hunter filmelőzetes


Forrás: sonypictures.com

Minden vélemény számít:

Lukyanuk nyerte a portugál rally-t – Ifj. Érdi Tibor volt a legjobb az ERC2-ben!

A Gmail új logót kap, amely sokkal inkább Google, mit az eddigi boríték logó!