in

Michelle Rodriguez elárulta, hogy női író is közreműködött a Halálos Iramban 9 filmben, amely a világűrben is játszódik!

©Universal Pictures

Michelle Rodriguezt a lóerővel kapcsolhatjuk össze a Halálos Iramban filmsorozatban, de kevesen tudják, hogy jelenléte a lányok hatalmáról is szól, ugyanis lobbizott a gyártóknál, hogy egy nőt is felvegyenek a sorozat írói közé.

A SiriusXM-en a The Jess Cagle Show-ban Rodriguez azt mondta, hogy “nagyon boldog”, hogy a producerek nyitottak egy női hang meghallgatására is. 

Rodriguez 2001 óta a sorozat minden részében Letty Ortiz Torettót játssza. „Nagyon hálás vagyok, hogy nyitottak voltak rá. Női írót akartam. Azt akartam, hogy a Fast & Furious összes nője kapjon egy kis szerelmet.”

Női szempontokra van szükség – mondta Rodriguez. “Az a helyzet, hogy minden srác a srácokra összpontosít” – mondta Rodriguez. „Ez csak egy egoista természetes dolog. Az emberek számára, ugyanis az emberek általában önmagukkal törődnek, vagy olyanokkal, akik hasonlítanak rájuk, hasonlóan viselkednek.“

Rodriguez szerint saját karaktere túlságosan „alfa és dühös, és mindig kész szétrúgni néhány **get.” Már nem így működik. „Ez nem természetes és azt hiszem, ehhez női hang kell, hogy megértse a közönség ezt.”

Cagle rákérdezett hogy Ludacris állításai igazak-e, miszerint a Halálos Iramban az űr felé tart?

A színésznő így reagált – Honnan jöttetek rá erre? – mondta nevetve. “Látod, mi lesz? Az emberek beszélgetni kezdenek a kulisszák mögött.” “Ha egy film nem jön ki időben és elfelejtkeznek róla, akkor a dolgok hamar előbújnak. Ezt senkinek nem kellett volna tudnia!”

Forrás: deadline.com

Minden vélemény számít:

Minden idők 10 leggyorsabb Lexus-modellje (0-100 Km/h)

Lewis Hamilton veri Bottast a Toszkán Nagydíj első helyéért folytatott küzdelemben!