in

Macskájával utazgat egy férfi

Egy ausztrál férfi úgy döntött, otthagyja állását és bejárja a világot, ennek immár két és fél éve, és a férfi boldogan utazgat azóta is. A története mindenkinek tanulságos lehet, hiszen csak kevesen merik igazán megvalósítani álmaikat és körbejárni a világot. A férfi lakókocsival indult el bejárni a világot, útitársnak pedig fekete, Willow névre hallgató macskáját választotta.

A páros 2015 májusában hagyta el ausztrál otthonát, Hobartot, Tasmania fővárosát

Azóta a kalandvágyó macska, illetve gazdája 50 ezer kilométert utazott, és bejárták Tasmania, illetve egész Ausztrália vidékeit. A Rich East nevű férfi minden vagyonától megszabadult annak érdekében, hogy megvalósíthassa ezt az utazást, viszont macskáját nem volt képes otthon hagyni, ezért magával vitte az útra.

A páros minden nap szebbnél szebb helyeket látott és megmászták a Mount Maju hegyet, vitorláztak a Nagy-korallzátonyon, valamint szinte minden túristavonalat bejártak, amivel találkoztak. Persze egy kisállattal utazni nem éppen a legkönnyebb és legkényelmesebb vállalkozás, viszont Willow-vel semmi gond nem volt, hiszen a macska imád utazni.

Persze mielőtt útnak indulta volna, a férfi egy nyomkövető gallért szerzett be a macskának, hogy mindig szem előtt tudja tartani, és hogy így mindig tudhassa, merre kódorog kiskedvence. A férfi elhatározása sokakat inspirált abban, hogy elinduljanak világot látni és megvalósítsák álmaikat, hiszen Rich a közösségi médiák felületein is közzétette kalandjait.

Így bárki figyelemmel kísérhette azt, hogy macskájával éppen merre járnak. Rich és Willow tehát már két és fél éve úton vannak, és egyre több helyet ismernek meg, tehát ha ön is utazgatni szeretne, akkor ebből akár ön is tanulhat, és követheti a macska, illetve gazdája példáját.

Minden vélemény számít:

Mit ne tegyünk hajszárítás közben

Tanácsok az őszi diétához