in

Kínos, de egy Minit vezető nő véletlenül behajtott az autóversenyre!

©Youtube

Biztos veled is előfordult már, hogy eltévedtél vezetés közben, Brazíliában viszont egy 29 éves nő kimaxolta ezt a dolgot is.

Egy civileknek rendezett autóversenyen vett részt a Minijével, majd annak végeztével megpróbálta elhagyni a pályát.

Egyelőre nem világos, hogyan sikerült neki, de egyszer csak ráhajtott a szomszédos aszfaltcsíkra, ahol a Mercedes Challenge versenye folyt.

Amint észrevette a tévedését, lehúzódott, majd kitette az elakadásjelzőt, hogy ne veszélyeztesse a sokkal komolyabb versenygépeket.

A pályára beérkezett a biztonsági autó, ami mögött a teljes mezőnynek fel kellett sorakoznia. A hölgyet végül levezették a pályáról, a helyi autószövetség pedig jelezte, hogy kivizsgálja az ügyet. Szerencsére senki sem sérül meg a tévedés során.

A Mercedes Challenge

A Mercedes-Benz Challenge olyan sportautóknak szóló verseny, melyet speciálisan Brazíliában rendeznek meg. 2011-ben indult, idén tölti a 10., jubileumi szezonját.

A 2020-as évad augusztus 9-én startolt el az interlagos-i pályán, ami neked is ismerős lehet, ha az elmúlt évtizedekben figyelemmel követted a Forma-1-et.

Olyan pilótáknak a kedvence ez az hely, mint Nico Hulkenberg, Max Verstappen vagy Fernando Alonso.

Az évadnyitót követően a Mercedes Challenge következő 4 versenyét is az interlagos-i pályán rendezték meg, csupán a december 20-án esedékes záró futam kerül át az Autodromo Curitiba-ra, Pinhais városába.

A 29 éves nő az évad 3. versenyét zavarta meg a futamra való véletlen behajtásával.

Forrás: youtube.com

Minden vélemény számít:

2021-ben jön az Ifjú Wallander második évadja

20 éve lakták be az emberek először a Nemzetközi Űrállomást!