in

Kiderült mikor veszi kezdetét az Obi-Wan Kenobi sorozat gyártása!

©Lucasfilm

Messze vagyunk még a várva várt Csillagok háborúja előzmény sorozat premierjétől, amelynek középpontjában Obi-Wan Kenobi áll.

Azonban úgy tűnik, hogy a produkció végre nekilendül, amint az a filmsztár, Ewan McGregor egy új interjúban elárulta a Disney+ sorozat forgatásának tervezett időpontjával kapcsolatban!

Az ET Online-nak adott interjújában McGregor megerősítette, hogy a következő sorozatot 2021 tavaszán kezdik el forgatni, és kijelentette, hogy “nagyon izgatott emiatt” és hogy “szerintem nagyszerű lesz”, miközben feltár egy lehetséges meglepő kicsi projekt is.

“Ahogy azt értettem, ez egy önálló évad lesz” – jelentette ki McGregor. “Meglátjuk. Ki tudja?”

McGregor ismét Obi-Wan szerepét tölti be a Star Wars sorozatban, amelynek nyolc évvel a Sithek bosszúja eseményei után fognak játszódni, ahol utoljára láthattuk Obi-Want. 

A sorozatot Deborah Chow rendezi. Chow, Amini és McGregor ügyvezető producerként fognak szolgálni Kathleen Kennedy, Tracey Seaward és John Swartz mellett. Társproducerként Jason McGatlin, a Lucasfilm Production alelnöke lesz.

McGregor két évtizeddel ezelőtt a néhai Alec Guinness-től vette át Obi-Wan szerepét a Csillagok háborúja előzménytrilógiájában. 

Legutóbbi élőszereplős fellépése a Sithek bosszúja volt 2005-ben. McGregor azonban kölcsönadta a hangját Rey Force-látomásához is Az ébredő Erőben. 

A Obi-Wan sorozatra még lényegesen sokat kell várnod, de addig is a fő filmeket (ismét) megnézheted az igazi Star Wars sorrend alapján

Az Obi-Wan sorozatról jelenleg nem állnak rendelkezésre egyéb részletek. Néhány Csillagok háborúja című regény és képregény feltárta Obi-Wan életét a Tatooine-on a III. és a IV. Rész között, de az új sorozat bármelyik története ezen a ponton csak sejtés.

Minden vélemény számít:

Cobra Kai 3. évad: megjelenés, cselekmény és minden, amit tudnod kell!

Akár veszélyes is lehet az örök élet hajszolása a jelenlegi tudomány állása szerint!