in

Kevin Costner és Diane Lane a kemény nagyszülők a ‘Let Him Go’ filmelőzetesben!

©Focus Features

Amikor először megjelent a hír, hogy Kevin Costner és Diane Lane együtt szerepelnek egy új filmben, sokan arra gondolhattak, hogy már megint egy „szerelmes, idős emberek” filmbe csöppenünk. 

A ‘Let Him Go’ filmelőzetesét megnézve nyilvánvalóan téves a fenti állítás. A Focus Features legújabb filmje, amely a Let Him Go címet viseli nem a legjobb kritikáknak örvend a filmelőzetes alapján, de mindenképp megéri megnézni azoknak, akik kedvelik a thriller műfaját.

A történet egy nyugdíjas seriffről, George Blackledge (Costner) és feleségéről, Margaret (Lane) szól, akik fiuk elvesztése után elhagyják Montana államban megtalálható tanyájukat, hogy kiszabadítsák fiatal unokájukat egy veszélyes család karjaiból. 

Amikor kiderül, hogy a jelenlegi családnál élő unokájukat nem tudják visszaszerezni, mivel a család nem szándékozik elengedni a gyermeket, Georgenak és Margaretnek nincs más választása, mint harcolni a családjukért.

Thomas Bezucha írta és rendezte az izgalmas és drámai thrillert, amely Larry Watson azonos nevű regényén alapul. 

Paula Mazur és Mitchell Kaplan készítették a Let Him Go című filmalkotást, amelyet a Focus november 6-án jelenít meg a mozikban.

‘Let Him Go’ moziplakát

©Focus Features

‘Let Him Go’ filmelőzetes

Forrás: focusfeatures.com

Minden vélemény számít:

A Williams eladta az F1 csapatát egy amerikai befektetési társaság számára!

Az új következő generációs Subaru WRX STI modell félelmetes külsőt és belsőt kap!