in

Jurassic World: Krétakori tábor filmelőzetes – Az óriás T-Rex visszatér!

Netflix | DreamWorks Animation

Eltarthat egy darabig, amíg a Jurassic World és Park rajongói megnézhetik a filmsorozat következő részét, a Jurassic World: Dominion-t. 

Hogy ez az év se maradjon izgalmak és T-Rex nélkül a rajongók kapnak egy kis ízelítőt a dinoszauruszokból, a Jurassic World: Krétakori tábor-nak köszönhetően. 

A Netflix és a DreamWorks Animation kiadta az első előzetest a soron következő animációs sorozat számára. A filmelőzetes hat tinédzser kalandjaira összpontosít a Nublar-szigeten, a sziget veszélyes lakosai mellett. A nyolc epizódos történet nyár végén kerül bemutatásra a Netflixen.

Amikor a film eseményei kibontakoznak és a dinoszauruszok elszabadulnak a szigeten, minden gyerek rájön, hogy túlélésük saját maguk és a táborozóik vállán nyugszik. 

Mivel nem tudják elérni a külvilágot, a hat tizenévesnek hatalmas kalandokban kell részt venniük, hogy túléljék a dinoszauruszokat és feltárják a sziget rejtett titkait.

Scott Kreamer és Lane a rendezők és producerei a sorozatnak. Steven Spielberg, Frank Marshall és Colin Trevorrow ugyancsak a producerek a rajzfilmnek.

‘Jurassic World: Krétakori tábor’ moziplakát

Netflix | DreamWorks Animation

A ‘Jurassic World: Krétakori tábor’ filmelőzetes

A Jurassic World: Krétakori tábor premierje a Netflix-en szeptember 18-án lesz. Mit gondolsz a Jurassic World: Krétakori tábor filmelőzetesről? Meg fogod nézni a sorozatot? 

Forrás: comingsoon.net

Minden vélemény számít:

Hivatalos – a NASA következő missziója a Mars bolygó felé csütörtökön indult

A Virgin Galactic bemutatta, hogyan fog kinézni a SpaceShipTwo űrrepülőgép belseje!