in

Jön az Űrhadosztály (Space Force) második évada a Netflixre!

©NETFLIX

Az Űrhadosztály (Space Force) első évadja vegyes értékelést kapott a kritikusoktól, de alapvetően tetszett a közönségnek, így a Netflix zöld utat adott a sorozat második évadának elkészítésére.

Természetesen most is Steve Carell lesz az egyik főszereplő, akinek abszurd humora a The Office után ezt a szériát is magával viszi.

A forgatás átköltözik Kanadába

A Netflix az Űrhadosztály következő évadának forgatását Los Angeles-ből Vancouverbe költözteti, és a munkálatok várhatóan jövőre el is kezdődnek. A kreatív csapat is erősít, az eredeti szerzőkhöz csatlakozik még Norm Hiscock és Jimmy O. Yang is.

A jelentések szerint a Netflix sorozat továbbra is Steve Carell és Greg Daniels vezetésével készül, utóbbi alkotta meg a mára már legendássá vált The Office-t, ahol Steve-vel is összebarátkozott. A Space Force amúgy is bővelkedik ismert színészekben, akik közül nem egy kifejezetten geekeknek írt szériákban játszott.

John Malkovich-ot senkinek sem kell bemutatni, a Jóbarátokban Phoebey Buffey-t játszó Lisa Kudrow pedig a főszereplő feleségének szerepét kapta meg. Jimmy O. Yang a Szilícium-völgy című vígjátéksorozatból lehet ismerős, de a többi szereplő is már évek óta jelen van a hollywoodi filmiparban.

A Netflix sorozata az új évadban is az űrhaderő kapitánya és családjának kalandjait követi tovább, akinek nem csak az élet nehézségeivel kell megküzdenie, hanem a többi haderőnem vezetőinek áskálódásával is.

A Netflix a The Office-t még a lezárulta után is évekig streamelte, hiszen sokszor nagyobb nézettséggel futott, mint az eredeti premierje során.

Az Űrhadosztály még nem tart itt, de az idő múlása majd megmondja, kultikussá válik-e ez a széria a közeljövőben. Steve Carellel a főszerepben minden esélye megvan rá.

Minden vélemény számít:

A Google Képek jövőre már nem kínál korlátlan tárhelyet a képeidhez

Itt a teljesen elektromos új Ford E-Transit