in

2021-ben jön az Ifjú Wallander második évadja

©Netflix

Miután szeptemberben kijött az Ifjú (Young) Wallander első hat része, a Netflix most bejelentette, hogy a történet a második évaddal folytatódik.

A 2021-re tervezett részeket a Devils című sorozatban már bizonyított Chris Lunt és Michael A. Walker írja meg.

A széria a híres Kurt Wallander nevű svéd nyomozó fiatalkori, de újra gondolt életét jeleníti meg, aki eredetileg Henning Mankell elmesélésében 12 könyvön keresztül oldotta meg a bűnügyeket. Bár az író 2015-ben meghalt, a Netflix sorozat főhősének ezt a karaktert választotta.

A történet szerint Kurt Wallander éppen, hogy csak elvégezte a rendőrakadémiát, és máris egy brutális bűncselekmény tanújává válik. A szériában ezt göngyölíti fel a főnöke, Hemberg szárnyai alatt.

A Ifjú Wallander

Az Ifjú Wallander első évadját Benjamin Harris, Jessica Ruston, Anoo Baghavan és Ben Schiffer írta, őket cserélik le most a vélhetően jobban beváló alkotókra a Deadline magazin szerint.

A főszereplők megmaradnak, Wallendert Adam Palsson alakítja, míg Hemberg szerepében Richard Dillane-t láthatod viszont.

A korábbi epizódok eléggé vegyes kritikát kaptak, a Guardian vezető kritikusa, Ellen E Jones például 3 pontot adott neki az 5-ből.

Ő azt nehezményezte, hogy a Young Wallander napjainkban játszódik, miközben a Henning Mankell eredetileg elképzelt világa, az 1970-es évek Malmöje sokkal érdekesebb lenne.

Szerinte az a Young Wallander, akit a gépeltérítések, a radikális politikai irányzatok és az ABBA Eurovíziós teljesítménye befolyásolna, érdekesebb karakternek bizonyulna.

Minden vélemény számít:

A Disney valósághű robotjának szemébe nézve emberi tekintettel találkozhatsz

Kínos, de egy Minit vezető nő véletlenül behajtott az autóversenyre!