in

John Travolta a tanár és Kevin Hart a diák a ‘Die Hart’ filmelőzetesében!

Quibi.com

A Quibi új filmelőzetest adott ki Kevin Hart és John Travolta főszereplésével, Eric Appel rendezésében. 

A tíz epizódos akció komédiában Hart egy vicces embert játszik, aki már unalmasnak látja a színészi pálya komikus oldalát és komolyabb szerepeket vállalna. Az álma az, hogy vezető akcióhős legyen a filmekben.

A vágya valóra válik, amikor egy híres rendező felajánlja neki a várt szerepet – bár egy aprócska kikötéssel: Kevinnek először a világ legnagyobb akcióhős iskolájában kell feliratkoznia, egy őrült, kopasz és büszke tanárhoz, akit Travolta játszik. 

Egy makacs és kemény gondolkodású rivális hallgatót is kap Kevin maga mellé, akit Nathalie Emmanuel játszik a Trónok harca sorozatból. Kevinnek túl kell élnie egy sor szórakoztató, akció cselekvést a sorozatban és szembe kell néznie félelmével, ha el akarja érni az álmát.

Josh Hartnett és az akciófilmes veterán, Jean Reno is társ-sztárja a sorozatnak, amelyet Tripper Clancy és Derek Kolstad írt. Clancy a forgatókönyvet egy olyan történet alapján írta, amelyet ketten találtak ki.

A „Die Hart” moziplakát

A Die Hart sorozat filmelőzetesét, véletlenül vagy sem, ugyanazon a napon adta ki, amikor az első előfizetők három hónapos ingyenes próbaverziója lejárt. 

A Die Hart első három részét július 20-án, hétfőn fogja bemutatni a Quibi online video-platform. Az új részeket pedig minden hétköznap láthatod július 29-ig.

A „Die Hart” filmelőzetes

Forrás: quibi.com

Minden vélemény számít:

Minden az autó műszerfal alkotó elemeiről és működésükről!

Fernando Alonso 2021-ben visszatér a Forma 1-be!?