in

Itt az új Motorola g8 Power Lite verziója 5000 mAh-s akkumulátorral!

A Motorola g8 Power Lite az Android 9 Pie termékkel érkezik és egyértelműen a legjobb ár-érték arányban szerezhető majd be. 

Az új Motorola 169 euróért lesz kapható, Európában egyelőre még csak a Német boltokban, de az elkövetkezendő hetekben bevezetésre kerül számos Európai országban is.

A Motorola azt is közzétette, hogy a legújabb okostelefonja 5000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely a gyártó szerint két napig is eltarthat.

A Motorola annyira bízik a g8 Lite akkumulátorának élettartamában, hogy állításuk szerint a felhasználók akár 19 órát is nézhetnek videókat folyamatosan.

Az új okostelefon egy hármas kamerarendszerrel van felszerelve, amely magában foglal egy 16MP főkamerát és egy 8MP elülső kamerát a még jobb szelfikészítés eléréséért.

A Motorola g8 Power Lite okostelefon kijelzője 6,5 hüvelykes, egy MediaTek Helio P35 processzor hajtja és körülbelül 200 gramm a súlya.

Továbbá 4 GB RAM-mal és 64 GB beépített memóriával rendelkezik. Ez utóbbit a vásárlók kibővíthetik egy 256 GB-os microSD-kártyával.

Motorola g8 Power Lite 5000 mAh-s akkumulátorral!

Forrás: motorola.co.uk

Minden vélemény számít:

Rayman Legends – Az Ubisoft ingyenessé teszi játékait, hogy elviselhetőbb legyen a bezártság

A tartalommarketing kulcsfontossága minden típusú vállalkozás számára