in

Itt az új Free Guy vidám vígjáték filmelőzetes Ryan Reynolds-al!

©20th Century Studios

Új filmelőzetes érkezett a Free Guy kaland-vígjátékához, amelyben a Deadpool színésze Ryan Reynolds alakítja Guy-t, egy banki pénztárost, aki felfedezi, hogy valójában egy erőszakos videojátékban szerepel. 

Mivel egész világa felfordult és az élet, amit eddig élt, örökre megváltozott, Guy úgy dönt, hogy újdonsült öntudatát felhasználja – és közben néhány életet is megment.

A film első trailere 2019 decemberében jelent meg és Jodie Comer karakterét mutatja be, egy valódi játszható videojáték karaktert, valamint a kapcsolatát Guy-al. 

Ő az, aki elmondja Guynak, hogy a körülötte lévő világ csak játék, amelyet más emberek irányítanak és ezt követően a két karakter párosul a gonosz kitalált erői ellen.

Free Guy moziplakát

©20th Century Studios

Comerhez és Reynoldshoz csatlakozik Joe Keery a Stranger Things-ből, aki Comer karakterének valós világ béli barátját, valamint Lil Rel Howery és Taika Waititi is.

Az Free Guy rendezője Shawn Levy, akinek korábbi projektjei között szerepel a Netflix Stranger Things sorozat és az Éjszaka a múzeumban sorozat is. 

Az eredetileg ezen a nyáron megjelenő, de a járvány miatt késleltetett Free Guy most decemberben kerül a mozikba – és ez garantáltan szórakoztatónak tűnik az ünnepi szezonban. 

Free Guy filmelőzetes


Forrás: 20thcenturystudios.com

Minden vélemény számít:

Hivatalos – Hülkenberg ismét beugrós, ezúttal Stroll-t helyettesíti az Eifel Nagydíjon!

Mercedes első sor Németországban – Bottas végez Hamilton előtt az Eifel nagydíj időmérő edzésén!