in

Itt a világ legvékonyabb összehajtható okostelefonja a Microsofttól!

©Microsoft

A 2000 évek előtt el sem tudtuk volna képzelni, hogy az okostelefonok korszaka következik, most pedig szinte mindent azon keresztül intézünk.

Legyen szó szórakozásról, kapcsolattartásról, ügyintézésről, komoly munkáról vagy akár kreatív dolgok készítéséről, a mobiltelefonok hűséges társakká váltak a mindennapi életünkben.

Gondolkoztál már azon, hogy milyen nagyszerű lenne még ennél is többet megtenni az okostelefonod segítségével? 

©Microsoft

Nos, a Microsoft megkísérli ezt a világ legvékonyabb okostelefonjával, amely a Microsoft Surface Duo nevet kapta.

A jövő hónapban kapható lesz a boltokban és mindenképpen megváltoztathatja majd a mindennapi munkavégzést és nem csak. 

©Microsoft

Napjaink túlterhelt okostelefon piaci helyzetében luxus az a képesség, hogy könnyedén és egyszerűen megoldjuk a feladatokat. Így ez mára fontos eleme egy okostelefonnak és nagyon úgy néz ki, hogy ennek a telefonnak megvan ez a képessége.

A Microsoft Surface Duo egy innovatív, LED képernyős mobiltelefon, amelyet a Surface csapata fejlesztett ki a maximális funkcionalitás és hasznosság érdekében. 

©Microsoft

A beépített Microsoft 365-ös hozzáférés és a Google Play Áruházban elérhető összes Androidalkalmazás kiválóan alkalmas az irodai munkavégzésre, de még akár az otthonira is. 

A Microsoft Surface Duot egy beépített képernyős számítógéphez lehet hasonlítani, csak zsebméretben. Amint a Microsoft rámutat, az egész telefon a 360 fokos csuklópánt kialakításának középpontjában áll, ami egyszerű lehetőséget nyújt a képernyőn történő rajzoláshoz a kompatibilis a Surface Slim Light tollal.

©Microsoft

Amint az várható volt, a tudás és a jó képességek komoly árcédulával is jár, amin egy 1400 dolláros (kb. 420 000 Ft) szám áll.

Drágának, drága és valószínű, hogy üzletemberek céges dolgaihoz igazodik a legjobban, de amikor figyelembe vesszük annak hasznosságát és az innováció iránti vágyát, plusz azt a tényt, hogy két képernyőt kapunk, talán elfogadhatónak tűnik.

Forrás: microsoft.com

Minden vélemény számít:

A Volkswagen új saját hatótávolsági rekordot állít fel az elektromos ID.3 modelljével!

A farkas gyermekei – Emberek és androidok csapnak össze Ridley Scott legújabb filmsorozatában