in

Ismerd meg a Maserati Gran Turismo Sport ritkaságot Dubaiból!

ArabGT

Amikor az olasz autóipar különlegességeiről van szó, a legtöbb embernek a Lamborghini, a Ferrari vagy akár egy Bugatti jut az eszébe. 

Így volt ezzel Iszlam Hammad is, aki a Maserati Gran Turismo Sport tulajdonosa volt és valami egyedire, különlegesre vágyott. A férfi azt szerette volna, hogy az olasz GT-jét egy Lamborghini Huracan-ra cserélje le, de hamar rájött, hogy az már nem számít egyedinek.

ArabGT

Valami olyat készíteni, ami egyedi, ritka és szemet gyönyörködtető, elég nagy  kihívást jelent, ha olyan helyen élsz, mint Dubai. Ha még nem tudnád Dubai a szuper autók fellegvára és ha egyedire vágysz nagyon alaposan körbe kell nézned az autókereskedőknél, hogy meg is találd.

Szóval mit tehet az aki tele van pénzzel és egyedi olasz ritkaságra vágyik?  Módosít és átalakít, méghozzá egy amúgy is lenyűgöző Maserati Gran Turismot.

ArabGT

Az egzotikus olasz sportautók és szuper kocsik átalakítása komoly kihívást jelent, nemcsak az ár miatt, hanem azért is, mert kevés utólagos alkatrész érhető el, és még ennél is kevesebb tuning garázs tudja, hogy mit is kellene csinálni a tökéletes eredmény érdekében.

ArabGT

Ennek ellenére kaphat néhány díszes felnit vagy teljesítmény-frissítést az autó, de ahhoz, hogy valóban kitűnjön, szüksége van valamire, ami valóban lenyűgözővé teszi. 

Nos, be kell hogy valljuk, ritkán találkozni hasonló külsejű Maserati-val, amely az Antivirus elnevezést kapta a Dubai Fos Concepts tuning garázstól.

ArabGT

A világon mindössze három Maserati rendelkezik ezzel a külső látvány-készlettel, ami valóban egy igazán különleges ritkasággá teszi.

Egy 4.7 literes V8-as motor hajtja a brutálisan jól megépített külsővel rendelkező Maseratit, amely 460 lóerős. A motor nagyrészt érintetlen maradt, de új kipufogót szereltek fel rá.

A végsebessége 300 km/h és 0-ról 100-ra csaknem 4 másodperc alatt gyorsul fel.

ArabGT

Forrás: arabgt.com

Minden vélemény számít:

‘The Devil All the Time’ filmelőzetes – Robert Pattinson és Tom Holland a Netflix legújabb thrillerében

A Nagypapa hadművelet filmelőzetesében Robert De Niro és unokája csatázik!