in

Íme az új Lamborghini Huracán Evo RWD Spyder

Ismét újdonsággal jelentkezik a Lamborghini. A Huracán Evo RWD Spyder hátsókerék meghajtású autó nyitott verziója, amely lélegzetelállító és mint minden típusnál, ez is a márka kedvelőinek nagy kedvenc lehet.

A Spyder ugyanolyan vonzerőt gyakorol, mint a testvére az Evo RWD kupé, de mégis kicsit más. Mivel hátsókerék meghajtású, nincs elülső hajtótengely, tehát kicsivel könnyebb – 1,509 kg.

A tetőt kinyitni 3,5 másodpercig tart, szemben a 3,3 másodperces időtartammal, a kupé változatánál. A nagyszerű 5,2 literes V10-es motorja azonnal felvillanyozza a vezetője kicsi szívét, aki önfeledten élvezheti a 603 lóerőt. A maximális sebessége kicsivel több, mint 320 km/h és 9,6 másodpercen belül gyorsul  0-ról 200 km/h-ra. 

EZT IS OLVASD EL: Két új modellt mutat be ebben az évben a Ferrari

Természetesen a Huracán Evo RWD Spydernél is megtalálhatók a hagyományos Lambo vezetési módok beállításai: a hagyományos Strada, a Sport (csúszkálós változat) és a Corsa (jobb tapadás a versenypályák szerelmesei számára). 

Az új Spyder nagyobb légbevezetéssel rendelkezik a testvéréhez képest, de egy vadonatúj diffúzort is bemutat a hátsó lökhárítón. 

Belül, ahogy a kupéban is, egy 8,4 hüvelykes érintőképernyő vár a középső konzolon, a kabin többi része pedig nagyon… Lamborghini.

Ezt szuper-autót és a különleges szabadságérzetet 188 800 GBP (kb. 75 millió forint) lehet megvásárolni az Egyesült Királyságban. 

Forrás: topgear.com

Minden vélemény számít:

Space Force filmelőzetes: Steve Carell az új Netflix sorozat főszereplője

3 egyszerű nyújtó gyakorlat otthonra, amivel enyhítheted a hátfájást!