in

Íme, 2019 legjobb filmjei férfiszemmel!

Kép Források: marvel.com, disney.co.uk, Annapurna Pictures, Warner Bros. Pictures, Sony Pictures, Netflix.com

Mi volt a legjobb film 2019-ből? Természetesen ez egy elég relatív kérdés és a saját ízlésedre hagyatkozik a megválaszolása, de segítünk neked néhány 2019-es film bemutatásával, amelyek a Fess Magazin szerint megérnek egy misét. 

Szerintünk ez az év a képregényfilmek számára volt az egyik legjobb lehetőség a megjelenésre, hiszen a Bosszúállók: Végjáték, a Joker, a Shazam és az X-Men: Sötét Főnix filmeket is 2019-ben mutatták be a nagyközönségnek többek között. 

Bárhogyan is érzel irántuk, a képregényfilmek népszerűbbek, mint valaha. Míg a műfaj kb. 20 éve rendszeresen jelen van Hollywoodban, az elmúlt évtizedben az évente kiadott filmek száma gyorsan megnövekedett. 

2019 legjobb filmjei azonban nemcsak képregény “reprodukciókból” áll. Rengeteg más nagyszerű film is megjelent ebben az évben és a legjobb filmek 2019 listája kimeríthetetlen lenne, ha nem néznénk szigorú, kritikus szemmel őket. 

Ezek a legjobb filmek 2019-ből (szerintünk)!

Bosszúállók: Végjáték

Play
Forgalmazó: Fórum Hungary
Slider

Kezdjük is a sort egy képregényfilmmel. A Bosszúállók: Végjáték epikus része volt a Marvel hosszú ideje futó sorozatának. Mindaz, ami a Marvel-moziuniverzumban (MCU) történt az első 10 évben, vezetett ehhez a filmhez, amelyben Robert Downey Jr. is játszik.

A sorozat a Bosszúállók: Végjáték után is folytatódik, de ez a film sok cselekvési szálat foglal magába. 

Az ír

Play
Forgalmazó: Netflix
Slider

Martin Scorcese talán a 2019-es év legjobb alkotásával tért vissza a képernyőkre, amely egy klasszikus gengszterfilm a 70-es évekből. A filmet a Jimmy Hoffa életére összpontosítva alkották meg, aki rejtélyes körülmények között tűnt el 1975. július 30-án.

Úgy gondolják, hogy a maffia ölte meg. 1982-ben nyilvánították halottnak jogilag. A filmben egy különleges technológiát is alkalmaztak, amely Robert De Niro-t, Al Pacino-t és Joe Pesci-t is fiatalabb férfiakká alakítja a történet során. 

Zombieland 2. – A második lövés

Play
Forgalmazó: Intercom
Slider

Hasonlóan a Toy Story 4, a Jurassic World és még sok más ikonikus filmhez, a Zombieland hírének visszatérése határozottan egy nosztalgia-ünnep a zombie film kedvelők számára. Az eredeti szereplők – Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Emma Stone, Abigail Breslin – több évvel később visszatértek egy zombi apokalipszis túlélői kvartettjeként a képernyőkre.

A rendkívül szórakoztató első részéhez hasonlóan kb. ugyanolyan szintre számíthatsz a Zombieland 2-ben  is, de ha szereted a humorral egybekötött öldöklős-gyilkolós zombis filmeket, akkor ez is tetszeni fogod. , szórakoztató horror-vígjáték!

Joker

Play
Forgalmazó: Intercom
Slider

Ha mozifilm kedvelő férfi vagy, akkor garantáltan vártad a Joker megjelenését, ha nem tudtál róla eddig, akkor érdes lehet bepótolnód. Bizonyára az volt a 2019-es év legjobban vitatott és várt filmje. Az összes lázas vita ellenére, a Joker alkotói egy megtévesztően egyszerű mesét hozott a nagyközönség elé.

Egy mentálisan beteg bohócról van szó, akit a társadalom kivetett magából és úgy találja, hogy az erőszakos megtorlás az, ami megfelelően visszafizetheti a fájdalmait. Láttunk már ennél jobb filmet is, de az egyszer biztos, hogy Joaquin Phoenix elbűvölő alkotással mutatkozik be Joker szerepében.

Alelnök

Play
Forgalmazó: Fórum Hungary
Slider

A nagy dobás sikerén felbuzdulva a rendező, Adam McKay egy hasonlóan komikus életrajzi filmet készített, amely Dick Cheney életére épül, akit valaha a legerősebb és legmeghatározóbb alelnöknek neveztek. Christian Bale játssza a főszerepet Amy Adams-el, aki a félelmetes politikai partnerét és feleségét alakítja a filmben.

Ez egy sötét humorral karöltve, enyhén vicces, nihilistás történet egy meghatározó történelmi időszakból. Ha egy szórakoztatóan jó filmet akarsz megnézni, nem ez lesz a legjobb választásod, de erősen ajánljuk a megtekintésre.

Volt egyszer egy Hollywood 

Egyértelmű, hogy egy új Tarantino film mindig is az év egyik legjobb filmje lesz. Legutóbbi filmjéhez Quentin Tarantino ismét nagyot alakított rendezőként. Bár nem lehet egyértelműen a jellegzetes akciódus és meglepő fordulatokkal dúsított Tarantino alkotások közé sorolni, a film végére mégis kialakul a filmrendező már jellegzetes és egyedi vizualizációja.

Leonardo DiCaprio és Brad Pitt, mint két ambiciózus TV-csillag szerepel a filmben, akik abban reménykednek, hogy 1969-ben Los Angelesben sikerül a filmiparban nagyot alakítaniuk. A filmet egy olyan amerikai kontextusban állítják össze a rendező, amelyben a Manson Család gyilkosságai rázták meg a Kaliforniai embereket.  

Marvel Kapitány 

Play
Forgalmazó: Fórum Hungary
Slider

Ha a Marvel sejtette volna, hogy a Marvel kapitány milyen népszerű lesz, akkor talán a karakter is láthatóbb szerepet játszik a 2019-es filmben. Ennek ellenére nem panaszkodni szeretnénk, mivel végre megkaptuk a Marvel kapitányt és ez kiemelkedő volt ebben az évben a képregényfilmek szempontjából. 

Toy Story 4

Play
Forgalmazó: Fórum Hungary
Slider

Sokat gondolkodtunk azon, hogy férfi szemmel nézve ide illik-e a Toy Story 4. Végülis a multja és a hatalmas munka miatt megérdemli, hogy említést tegyünk róla. Buzz Lightyear először 1995-ben jelent meg Andy játék gyűjteményében. Most, csaknem 25 évvel később a Toy Story negyedik részét élvezhetik kicsik és nagyok egyaránt.  

John Wick: 3. felvonás

A John Wick sorozat harmadik nekifutásában ismét Keanu Reeves filmszínészt láthatod, akihez Halle Berry csatlakozik, aki bérgyilkost és barátot játszik, de Laurence Fishburne sem maradhat ki.

Ebben a részben Wicknek 14 millió dollár vérdíj van a fején és a hatalmas és dühös bérgyilkosok bandája a nyomában, akik megölni próbálják őt. Más szavakkal, ez egy igazán klasszikus John Wick film, ami izgalmas nagyon szórakoztató perceket nyújt.

Pókember: Idegenben

Play
Forgalmazó: Intercom
Slider

A 2017-es Pókember: Hazatérés folytatásaként, az Bosszúállók: Végjáték után készült a Pókember: Idegenben mozifilm. Peter Parker iskolai kirándulásra megy Európába barátaival. A film meghatározza a Marvel sorozat jövő-jeleneteit is az Végjáték eseményei után. Az első filmhez hasonlóan Holland játssza a vezető szerepet és a zárójelenet, egy jó filmet, a nagyszerű film szintjére emeli.

Aladdin

Guy Ritchie adaptációját széles körben várták a rajongók. Valójában egy élénk, színes és vicces csalódás alakult ki bennem a film megnézését követően, amit az eredeti történet megismétlésével lehet egybekötni.

Talán túl nagyok voltak az elvárások egy olyan filmmel kapcsolatban amelyben Will Smith szerepel és Guy Ritchie rendezett, mégsem maradhat ki a 2019-es év legjobb filmjei közül. Mindenesetre, ha nyitott vagy, egy kellemes vasárnap délutánt okozhatsz magadnak és a családnak, ha megnézitek.

Minden vélemény számít:

“You Should Have Left” filmelőzetes Kevin Bacon főszereplésével!

Társalgási tippek, avagy így ne tedd tönkre a társasági életed!