in

Ilyen az Ázsiai Tuk-tuk verseny – komoly kihívás és adrenalin löket, káprázatos tájakon!

Red Bull

A háromkerekű Tuk-tuk gépjármű, amelyet Srí Lanka és Dél-Ázsia területén széles körben használnak az Európai szem számára sem idegen a különböző tévéműsorokból.

De ezek a háromkerekűek nem csak az utakon teljesítenek jól, hiszen az  év elején a Srí Lanka-i tuk-tuk sofőrök megmutatták a Red Bull rendezvényén, hogy off-road is kitűnően szerepel.

MJ Zero7/YouTiube

A Red Bull által ‘Tuk It’-nak nevezett verseny negyedik kiadása zajlott le idén és több mint 80 mérföldet kellett megtenniük a versenyzőknek Srí Lanka utcáin és fantasztikusan szép tájain.

Az idén is több mint 200 csapat indult a háromkerekű autókkal a kétnapos küldetésre, robusztus utakon, sáros dzsungelben, mély pocsolyákban és meredek dombokon keresztül, hogy elnyerjék a Tuk-tuk verseny címét.

MJ Zero7/YouTiube

A versenyzők az első napon Kaluaggalából a Dundine Estatebe és a We Oyába utaztak, majd a második napon a Galahától a Dambullai célba érkeztek meg.

A nem mindennapi útvonalnak köszönhetően a járművezetők előtt álló kihívások sem voltak mindennapiak, ezt az alábbi videóban is megnézheted.

Forrás: 9gag.com

Minden vélemény számít:

A Red Bull megúszta a büntetést Albon rajtrács felszárításának az ügyében!

A 2021-es Maserati Ghibli Hibrid első a sorban az olasz gyártó elektromos autói közül!