in

Ilyen a hangja a Mercedes W09-es motornak a szezon előtti Silverstone-teszt előtt!

Már jóval több mint három hónap telt el, amikor is egy Forma-1-es motor hangját hallhattuk, de ma a Mercedes csapat a V6-os motorjának zajával kezelte az F1-es füleinket, miközben a versenyekre készültek fel. 

A februári Barcelonai téli tesztelés óta egyetlen versenyautó sem állt rajthoz, de miután a múlt héten megerősítették, hogy a 2020-as szezon hamarosan kezdődik az osztrák nagydíjjal az élen, a csapatok visszamentek a gyárakba, ahol visszatért a munkakedv is, miután a koronavírus világjárvány miatt meghosszabbított téli szünetet tartottak.

És még mielőtt az osztrák Nagydíj megkezdődne, a Mercedes ezen a héten Silverstone-ba indul kétnapos magán-tesztre, de mielőtt elindultak volna, a csapat beindította a motort egy kis időszakra, amelyet most mi is meghallgathatunk a közzétett videó segítségével.

A világbajnokság a következő hónapban Ausztriában kezdődik, a rajongók nélküli pályán és szigorú jegyzőkönyvek alapján, a versenyzők, a csapattagok és a szervezők biztonságának biztosítása érdekében. 

Miután ilyen sokáig távol tartották a versenyektől, az Ezüstnyilakat tesztelik az alapvető protokolloknak a gyakorlására. 

Időközben a Formula1.com megtudta, hogy a Ferrari az elkövetkező hetekben szintén tesztet fog végezni, lehetőséget adva Charles Leclercnek és Sebastian Vettelnek, hogy bemelegítsenek, mielőtt visszatérnének az osztrák versenyre.

Forrás: formula1.com

Minden vélemény számít:

Total Recall – Az emlékmás: 30 éves a 90-es évek egyik legjobb filmje!

A Bill és Ted 3 fergeteges, időutazós első filmelőzetest kapott!