Így néz ki vizuális effektek előtt és után a Terminátor: Sötét végzet

Bár egyértelműen nem ez volt a legjobb a része a Terminátor sorozatnak és okozott meglepetést a bevétel sem, még van valami amit igazán kedvelhetünk Terminátor: Sötét végzet című filmben.

Nem aratott túlzott sikert, de minden bizonnyal a sorozat listájának legjobb első három filmjében benne van és az alábbi videó bemutatja azt is, hogy mennyi munka és fáradozás van benne a stáb részéről.

A Cseh Köztársaságban működő Universal Production Partners, kiadott egy előtte és utána vizuális effektek videót, bemutatva azt a lenyűgöző munkát, amelyet a filmen végeztek. Ez egy rövid, nagyon jó videó, amelyre érdemes felhívni a figyelmet minden Terminátor rajongó számára.

EZT IS OLVASD EL: Ebben a sorrendben nézd meg a Star Wars filmeket!

Több mint két évtized telt el azóta, hogy Sarah Connor megakadályozta az ítélet napját, megváltoztatta a jövőt, és újraírta az emberi faj sorsát. Dani Ramos (Natalia Reyes) egyszerű életet él Mexikóvárosban bátyjával (Diego Boneta) és apjával, amikor egy rendkívül fejlett és halálos új Terminátor – a Rev-9 (Gabriel Luna) – visszamegy az időben “vadászni”.

Dani túlélése attól függ, hogy egyesíti-e erőit két harcosával: Grace-val (Mackenzie Davis), egy jövőbeli továbbfejlesztett szuperkatonával és Sarah Connor-tal (Linda Hamilton). Mivel a Rev-9 könyörtelenül elpusztítja mindazt, amit szeretnek és mindenkit akit szeretnek, a Sarah múltjából származó T-800-hoz (Arnold Schwarzenegger) fordulnak, amely talán az utolsó remény.

Vizuális effektek videó a Terminátor: Sötét végzet filmről a filmkészítőktől

Terminator: Dark Fate – UPP VFX Breakdown from Universal Production Partners on Vimeo.

Forrás: thehollywoodnews.com

Minden vélemény számít:

A szerkesztő ajánlata:

Vélemény, hozzászólás?