in

Így néz ki vizuális effektek előtt és után a Terminátor: Sötét végzet

Official First Look at the Women of the New TERMINATOR (from left to right) Natalia Reyes as “Dani Ramos,” Mackenzie Davis as “Grace,” Linda Hamilton as “Sarah Connor”

Bár egyértelműen nem ez volt a legjobb a része a Terminátor sorozatnak és okozott meglepetést a bevétel sem, még van valami amit igazán kedvelhetünk Terminátor: Sötét végzet című filmben.

Nem aratott túlzott sikert, de minden bizonnyal a sorozat listájának legjobb első három filmjében benne van és az alábbi videó bemutatja azt is, hogy mennyi munka és fáradozás van benne a stáb részéről.

A Cseh Köztársaságban működő Universal Production Partners, kiadott egy előtte és utána vizuális effektek videót, bemutatva azt a lenyűgöző munkát, amelyet a filmen végeztek. Ez egy rövid, nagyon jó videó, amelyre érdemes felhívni a figyelmet minden Terminátor rajongó számára.

EZT IS OLVASD EL: Ebben a sorrendben nézd meg a Star Wars filmeket!

Több mint két évtized telt el azóta, hogy Sarah Connor megakadályozta az ítélet napját, megváltoztatta a jövőt, és újraírta az emberi faj sorsát. Dani Ramos (Natalia Reyes) egyszerű életet él Mexikóvárosban bátyjával (Diego Boneta) és apjával, amikor egy rendkívül fejlett és halálos új Terminátor – a Rev-9 (Gabriel Luna) – visszamegy az időben “vadászni”.

Dani túlélése attól függ, hogy egyesíti-e erőit két harcosával: Grace-val (Mackenzie Davis), egy jövőbeli továbbfejlesztett szuperkatonával és Sarah Connor-tal (Linda Hamilton). Mivel a Rev-9 könyörtelenül elpusztítja mindazt, amit szeretnek és mindenkit akit szeretnek, a Sarah múltjából származó T-800-hoz (Arnold Schwarzenegger) fordulnak, amely talán az utolsó remény.

Vizuális effektek videó a Terminátor: Sötét végzet filmről a filmkészítőktől

Terminator: Dark Fate – UPP VFX Breakdown from Universal Production Partners on Vimeo.

Forrás: thehollywoodnews.com

Minden vélemény számít:

Különleges vizuális túra a Föld legszebb kanyonjairól

Ismerd meg a NASA és a SpaceX első űrhajósait, akiket hamarosan Floridából lőnek fel!