in

Hivatalos – Hülkenberg ismét átveszi a koronavírusos Perez helyét a Racing Point-ban!

twitter.com/HulkHulkenberg/media

A Racing Point megerősítette, hogy Nico Hülkenberg ismét átveszi a koronavírusos Sergio Perez helyét a Silverstonei Nagydíjon, amelyen az F1 70. évfordulóját ünneplik meg idén.

Csütörtökön a rózsaszínű csapat azt mondta, hogy Perez befejezte a hétnapos elszigetelési időszakát, összhangban az Angliai Public Health irányelveivel, és ismét tesztelni fogják, hogy visszatérhessen a pilótafülkébe, miután hiányzott az előző Brit Nagydíjról.

Péntek reggel, két órával az első szabadedzés előtt, a csapat szerint Perez tesztje ismét pozitív lett. Ennek eredményeként „mindent meg fog tenni, hogy továbbra is kövesse az angliai közegészségügyi útmutatásokat”.

A csapat hozzátette, hogy a mexikói pilóta „fizikailag jól áll és felépülése jól halad”.

Ez azt jelenti, hogy Hülkenberg, aki a múlt hétvégén versenyzett volna a csapatért – nyolc hónapos kihagyást követően -, egy motorhiba miatt sajnos nem tudott elindulni a versenyen, ezen a hétvégén Lance Stroll mellett ismét a volán mögé ülhet.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy újra versenyezhetek Silverstone-ban a csapattal. A múlt hétvége egy valódi lépés volt az ismeretlenbe, mivel néhány évig távol voltam a csapattól, ráadásul olyan autót vezettem, amelyet még soha nem vezettem előtte”- mondta Hülkenberg.

„Az elmúlt héten sokat tanultam az RP20-ról és kész vagyok arra, hogy tapasztalataimat ezen a hétvégén alkalmazzam. Az ugyanazon a pályán történő versenyzés megkönnyíti a dolgokat, és a csapat nagyszerű munkát végzett, hogy segítsen nekem és az autónak megfelelően felgyorsulni a hétvégére”

Forrás: formula1.com | twitter.com/HulkHulkenberg/media

Minden vélemény számít:

A ‘The Sleepover’ filmelőzetese a gyerekről szól, akik rájönnek, hogy anyjuk egy simlis

A Lionsgate bejelentette a John Wick 5 gyártását! A folytatást a 4-ik résszel egyszerre készítik!