in

Gondoltad volna? Íme 4 fantasztikus szuperautó, amely a világjárvány alatt debütált!

A Koronavírus szerencsére nem tudta megakadályozni, hogy a Bugatti, a Bentley, az Aston Martin és a McLaren bemutassák a nagyvilágnak ezeket az ultra-exkluzív szuper-autókat.

Az idén márciusban tartott genfi ​​Nemzetközi Autószalon elhalasztása alig tompította az autók szerelmeseinek a hangulatát és nem akadályozta meg a világ legkeresettebb sport- és luxusmárkáit abban, hogy lenyűgöző debütáló autókat készítsenek. 

Ahelyett, hogy bezárták volna a kapuikat és letakarták volna a legújabb alkotásaikat, a Bentley, az Aston Martin, a Bugatti és a McLaren kedvelőinek virtuális bemutatókat rendeztek és más nem szokásos módszereket talált a mérnöki, a tervezési és a személyre szabott tapasztalatok bejelentésére.

Aston Martin V12 Speedster

Mivel 88 példányt építenek, körülbelül 950 000 dollárért darabját, az Aston Martin V12 Speedster talán hozzáférhetőbb, mint néhány új szuper-járgány, de nem kevésbé félelmetes, mint a versenytársai. 

Aston Martin

Az Aston Martin egyedi üzletágának, a Q terméke. A vonzó formatervezés, az Aston Martin gazdag versenytörténetéből és a repüléstechnikából merít. A kétüléses testre szabott karosszéria szinte teljes egészében szénszálból készül és tető nélküli, ami ismét egyre növekvő trendnek tűnik. Az 5,2 literes, biturbó motoros V12-je 320 km/h végsebességre képes.

Bugatti Chiron Pur Sport

A következő a sorban a 3,2 millió dolláros Bugatti ultra-exkluzív új Chiron Pur Sport autója, amelynek gyártása mindössze 60 darabra korlátozódik és egyben a legdrágább is a négy autó közül. 

Bugatti

Az 1480 lóerős, 8,0 literes W16-os motor a legerősebb is. A végsebessége 350 km/h. A Bugatti elnöke, Stephan Winkelmann „hamis, kompromisszumoktól mentes gépként nevezi”.

McLaren 765LT

Gyakran emlegetik az új McLaren 765LT autóját, a legújabb, a legkönnyebb és a legerősebb autónak a sorozatából.

McLaren

A 358 000 dolláros ára a legjobb vétel a négyes listán szereplő többihez autóhoz képest, ám a “zümmögő” 765 lóerőjével rendelkező V8 motorja nem mutat irigylésre méltó megoldásokat. 

McLaren

A McLaren Automotive vezérigazgatója, Mike Flewitt szerint az autó „hihetetlen teljesítménye és a járművezető elképesztő vezetési szintje a több száz részletes mérnöki intézkedés eredménye, amelyeket a vezető és az autó közötti lehető legtisztább kapcsolat biztosítása érdekében hajtottak végre”. 

Bentley Bacalar

Eközben a Bentley a legmagasabb pontszámot a luxusért nyeri el a 1,9 millió dolláros Bacalar autójával. A Continental GT kabrió végső verziója, amelyet a márka Mulliner osztálya épített. 

Bentley

A Continental erős 6,0-literes W-12 turbófeltöltős motorját 650 lóerő biztosítására fejlesztették ki, ami ahhoz szükséges, hogy a Bacalar a leggyorsabb nyított tetejű Bentley legyen, amit valaha építettek. Csak 12 példányt fognak elkészíteni a Crewe-i kézművesek.

Forrás: maxim.com

Minden vélemény számít:

Japán egy 18 méter magas sétáló Gundam robotot épít!

Ryan Reynolds új időutazós filmje egyenesen a Netflix online platformon landol!