in

Ez minden szuperautó tulajdonos legrosszabb rémálma!

Egy drága szuperautó tulajdonosának lenni is megvannak a maga hátrányai. Például soha nem akarod egyedül hagyni egy parkolóban felügyelet nélkül, arra az esetre, ha egy figyelmetlen sofőr meghúzná. 

Sajnos pontosan ez történt ezzel a pórul járt tulajdonossal is, ugyanis a McLaren 570GT-ét szinte laposra zúzta egy Audi Q5-ös egy Angliai szupermarket parkolójában. 

Nem csak egy kis koccanás volt. Nem világos, hogy a baleset hogyan történt, de a Kent Live jelentése szerint nem voltak személyi sérülések, szerencsére, lehetett volna sokkal rosszabb is. 

A McLaren eleje látszólag úgy viselkedett, mint egy rámpa, ami az Audi Q5-t az oldalára boritotta.

A szemtanúk szerint az Audi sofőrje beszorult a terepjáróba, ezért ki kellett vágni a roncsok közül. Hozzátették, hogy a McLaren tulajdonosa nagyon nem örült, miután látta, mi történt a büszkeségükkel. 

Mindkét autó súlyos károkat szenvedett a balesetben. Nem közölték, hogy az autó szenvedett-e bármilyen mechanikai sérülést, de a szétroncsolt McLaren állítólag teljesen tropára ment. 

A McLaren 570GT az 570S kényelmesebb és praktikusabb változata, nagyobb raktérrel és lágyabb rugókkal. 

Egy 3,8 literes biturbós V8-as motor segítségével 562 lóerőt és 443 Nm nyomatékot ad le, amely lehetővé teszi, hogy 100 km/h-ra 3,3 másodperc alatt gyorsuljon fel.

Minden vélemény számít:

A Labradorok szőrzetszínéből megjósolható a várható élettartamuk

Hivatalos: Grosjean és Magnussen búcsúznak a Haas csapattól a szezon végén!