in

Ez a Toyota Tundra egy igazi óriás Off-Road szörnyeteggé alakult át!

Nem sok nyolcéves Toyota Tundra szerepel a címlapon mostanában, de bárki is módosította ezt a 2013-as Tundrát egy 4×4-es Off-Road szörnyeteggé, nyilvánvalóan erőteljes mondandója volt.

Kezdjük azzal, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik a gyári Toyota Tundra. A kisteherautót a Toyota Racing Development terepjáró csomaggal, 381 lóerős, 5,7 literes V8-as motorral, hatfokozatú automata sebességváltóval és elektronikus vezérlésű, négykerék-meghajtásos rendszerrel lehet megrendelni.

Ez követően a tulajdonos egy rendkívül kiterjedt listát állított össze és épített be a felfüggesztés képességeinek a javítására a terepen, ideértve a profi karosszéria felfüggesztő készletet, a légrugózásos rendszert, a felniket és a Toyo Open Country gumiabroncsokat is.

Azonban a módosítások itt nem értek véget: új sárvédőket, egyedi elülső és hátsó acél lökhárítókat, Smittybilt X20 elülső csörlőt és egyedi létrával ellátott tető-csomagtartót is kapott a “kicsike”.

A belső tér kevésbé drasztikus, főleg a gyári felszereléssel, ide értve a szürke bőr kárpitozást, az elektromosan állítható első üléseket, a kétzónás klíma berendezést, a kamerát, a navigációt és a JBL 12 hangszórós hangrendszerét, akár Bluetooth-kapcsolaton keresztül is.

Forrás: maxim.com 

Minden vélemény számít:

A LEGO ismét nagyot alkotott: Ducati Panigale V4 R

Itt a Tsushima szelleme: A vihar közeleg videójáték előzetese