in

Egyre több Tesla tulajdonos hekkeli meg az autóját a teljesítmény növelés érdekében!

A teljesen elektromos autóhoz a Tesla tulajdonosok rendszeresen szoftver-frissítéseket kaphatnak, amelyek megoldják a problémákat és javítják a rendszert is. 

Ezenkívül a Tesla alkalmazáson keresztül a tulajdonosok számos más frissítést is megvásárolhatnak, többek között a jobb teljesítmény érdekében. 

Ilyen spéci frissítés például a 2000 dolláros gyorsulás növelés a Tesla Model 3 kettős motorjához, amely kb. 50 lóerőt ad a kocsihoz és 0-ról 100-ra 3,9 másodpercre javítja a gyorsulását az elektromos autónak. 

Természetesen jól hangzik az ajánlat, de nem mindenki vállalja, hogy további 2 000 dollárt fizet egy eleve költséges autóért.

Ennek a problémának egyik olcsó megoldása, egy Ingenext nevű társaságtól származik, amely ugyanazt a teljesítményt felár ellenében képes feloldani, egy egyedülálló eszközt segítségével. 

A tulajdonosnak egyszerűen csak csatlakoztatniuk kell egy eszközt az autójához, és az áramellátás azonnal megnövekszik. Sőt még a “Drift Mode” is elérhetővé válik.

Mondanunk sem kell, hogy a Tesla minden bizonnyal nem adta áldását az Ingenextnek és most az autógyártó lépéseket tesz a hekkelés ellen. 

A Tesla rendszeres frissítéssel küzd a hekkelés ellen

Az Electrek online magazin szerint néhány olyan Tesla-tulajdonos, akik az Ingenext készülékét megvásárolták, egy autós értesítést kapnak, figyelmeztetve őket, hogy egy „összeegyeztethetetlen jármű-módosítást” észleltek, amely esetleges „sérülések vagy a leállás kockázatát” eredményezheti.

Szerencsére az érintett tulajdonosok azt mondják, hogy eddig nincs semmilyen hatással az elektromos autó működésére és továbbra is kényelmesen vezethető. 

Az Ingenext tulajdonosa és alapítója megerősítette a Tesla szoftverfrissítését is, amely javítja a vállalat frissítő programját az illesztőprogramok számára. Tehát más szavakkal: a termék a frissítés után már nem működik.

Az Ingenext megerősítette, hogy értesítéseket küldött ügyfeleinek, figyelmeztetve őket, hogy ne tegyék meg a Tesla által javasolt legújabb frissítéseket. 

Az Ingenext állítása szerint csak két hetet vesz igénybe egy új szoftverfrissítés létrehozása, megkerülve azt, amit a Tesla hozott létre.

Alapvetően ez egy rendszeres csata lesz az Ingenext és a Tesla között. Az Ingenext rendszeresen feltöri az invertert és a Tesla folyamatosan javítja a hekket, majd ez a folyamat ismétlődik meg újra és újra. 

Az Ingenext figyelmezteti az ügyfeleket, hogy a Tesla frissítései hatással lesznek termékükre, ezért fontos, hogy a Tesla tulajdonosok mindig naprakészek legyenek.

Forrás: electrek.co

Minden vélemény számít:

A Warner Bros. egy utolsó ‘Tenet’ filmelőzetest mutat be a premier előtt

Szereted a feketéket? Íme 2020 legjobb Dark különleges kiadásai!