in

Egy német cirkusz fantasztikus hologram show-t használ az elő állatok helyett!

©Roncalli

A német „Circus Roncalli” véglel felszámolta azt a gyakran kritizált műsorszámot, ahol a betanított állatokat elő produkciókra késztették.

A cirkusz ehelyett 3D-s hologramokat és más vetületeket használ egy vadonatúj állatbemutató létrehozására, ami valóban látványosnak tűnik. 

©Roncalli

Az előadás során a hologramos lovak a semmiből jelennek meg, a cirkuszi gyűrű körül trappolva. Amint elhalványulnak, egy óriási halat láthatunk tétlenül lebegni a porond közepén.

Az előadásban továbbá egy hologramos elefánt közeledik a közönség egy részéhez, mielőtt egy trükköt mutat be, amelyet a hagyományos cirkuszban láthatunk.

©Roncalli

Az elefánt a két első lábán egyensúlyozva kápráztatja el a közönséget, amint azt a hologram projektorokat gyártó vállalat, az Optoma egy 2018-as videójában látható.

Az elképzelés az, hogy a közönség ugyanolyan csodálkozva üljön a cirkusz soraiba, mint az egzotikus állatokat nézve egy hagyományos cirkuszi esemény során.

A Circus Roncalli tavalyelőtt kezdett hologram bemutatókat tartani, miután 2017 végén megszüntette az élő állat produkciókat.

Forrás: roncalli.de

Minden vélemény számít:

Minden idők 10 legnépszerűbb NETFLIX saját készítésű filmje a nézettség alapján!

Ezek a legjobb saját gyártású eredeti Netflix filmek és sorozatok jelennek meg szeptemberben!