in

Egy-egy évvel későbbre halasztja a Disney a Csillagok háborúja három új részét!

LucasFilm

Az Erő most nincs velünk, mondhatnánk, hiszen a Disney nemcsak a három új Csillagok háborúja részt, hanem James Cameron Avatar folytatását is késlelteti.

A három új Csillagok háborúja film készítői egy elhalasztott premier dátummal jelentkeztek mindhárom rész esetében, amely szerint az első (eredetileg 2022 decemberében mutatták volna be) 2023. december 22-én érkezik. 

Ezt két évvel később egy újabb kiadás követi majd, 2025. december 19-én. A hármas végső filmjét jelenleg 2027. december 17-re tervezik.

Sajnos nemcsak a Star Wars sorozatra nyomta pecsétjét a premier elhalasztások bélyegzője. Az Avatar is hasonló cipőben jár, hiszen az Avatar 2 – 2022. december 16-án jön. Az Avatar 3 – 2024. december 20-án, az Avatár 4 – 2026. december 18-án és végül az 5. része az Avatarnak 2028. december 22-én jelenik meg.

James Cameron egy nyilatkozatában kijelentette: “A világjárvány ütemtervre gyakorolt ​​hatása miatt már nem lehetséges, hogy a korábbi időpontokat betartsuk.”

De ez még nem minden. A The French Dispatch és a Mulan teljes egészében meglepi a menetrendet.

A Mulan film eredetileg augusztus 21-re tervezték be, de mivel a COVID-19 még mindig nem volt ellenőrzés alatt az Egyesült Államokban és más nagyobb mozirajongói területeken sem, úgy tűnik, hogy a nyári szezon nagy várományosa teljes eltűnik a képből.

A Mulan-nak, valamint a The French Dispatch-nak már egyáltalán nincs premier dátuma. Mindkettő megjelenését bizonytalan ideig elhalasztotta a Disney.

Addig is, ha szereted a Csillagok háborúját és nosztalgiázni szeretnél a régi részek újra nézésével, itt megtudhatod hogyan nézd meg sorrendben a Star Wars filmeket.

Forrás: gamesradar.com

Minden vélemény számít:

Stresszes vagy? 5 hatékony relaxációs technika férfiak számára!

A McLaren jól szerepelt az első három versenyen és gőzerővel készülnek Silverstone-ra!