in

Darabokra szedtük videó: a Galaxy S20+ gyenge szerelhetőségi pontszámot kap az iFixit-től

A Samsung 2020-as első prémium termékcsaládja kapott hideget és meleget is egyaránt az utóbbi időben. Nemcsak erősen kritizálta az online világ, de szó szerint szétszerelték a fő alkotóelemeire. 

Az egyre közismertebb iFixit csapat már számos okostelefon készüléket kapott szét darabjaira. Ezek között összecsukható Galaxy Z Flip, a hatalmas Galaxy S20 Ultra és még a Galaxy Buds+ fülhallgató is megtalálható. Az iFixit-es “fiúk” célja, hogy bizonyos elektronikai termékek szétszedhetőségét és javításának egyszerűségét pontozzák.

Most eljött az ideje, hogy a közepes méretű S20 sorozat, a Samsung Galaxy S20+ felfedje belső részeit a nagyközönség számára, amelyet az alábbi videóban te is megnézhetsz:

A  Samsung Galaxy S20+


Miután az összes alkotóelemet szétbontották egymástól, a szétszedhetőségre és javításra adott pontszám meglehetősen alacsony lett. A Samsung Galaxy S20+ a maximális 10-ből mindössze 3 pontot kapott javíthatóságának egyszerűsége szempontjából. 

A videót nézve azt gondolhatod, hogy nem volt ez annyira bonyolult, de ne feledd, hogy olyan szakemberek dolgoznak, akik hatalmas tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen.

Minden vélemény számít:

Nem lesz több Jack Sparrow kapitány? Dwayne Johnson váltja Johnny Deppet a Disneynél!

Férfias tippek: 5 egyszerű lépés a tökéletes szakáll érdekében!