in

Come Away filmelőzetes – Angelina Jolie új fantázia filmdrámája novemberben debütál!

©Relativity Media

Megjelent Brenda Chapman filmrendező készülő fantázia drámájának hivatalos Come Away filmelőzetese, amely Pán Péter és Alice Csodaországban történeteinek egyedülálló felvételét mutatja be. 

A Relativity Media hivatalosan megszerezte az észak-amerikai forgalmazási jogokat az Angelina Jolie és David Oyelowo által szereplő filmre. 

A stúdió a Come Away megjelenését november 13-án, pénteken tervezi a mozikban és a digitális platformokon. 

Come Away moziplakát

©Relativity Media

Az irodalom két legkedveltebb szereplőjének – Pán Péter és Alice Csodaországban – történetével a két testvér egy boldog nyár alatt elengedték fantáziájukat. 

Szüleik, Jack és Rose biztatására a gyerekek játékos teázásai, kard csatái és kalózhajó-kalandjai vidámsággal telik, de hirtelen véget érnek, amikor tragédia következik be. 

Peter, aki alig várja, hogy hőssé váljon gyászában és anyagi nehézségekkel küzdő szülei előtt, Alice-szel utazik Londonba, ahol kincses örökséget próbálnak eladni a baljós zálogház tulajdonosának. 

A Come Away-t az újonc Jordan A. Nash és Keira Chansa főszereplésével láthatjuk, az Oscar-díjas Angelina Jolie és a Golden Globe jelölt David Oyelowo mellett. 

A fantasy film Brenda Chapman első élőszereplős játékát jelöli, miután olyan animációs filmekben tevékenykedett, mint az Egyiptom hercege és a Merida, a bátor. Ez utóbbi Oscar-díjat kapott a legjobb animációs játékért, ezzel Chapman lett az első női rendező, aki ebben a kategóriában nyert.

A Come Away-t Marissa Kate Goodhill írta, illetve Leesa Kahn, Andrea Keir, Oyelowo és James Spring a producerek. 

A film világpremierje az év elején, a 2020-as Sundance Filmfesztiválon volt.

Come Away filmelőzetes

Forrás: Relativity Media

Minden vélemény számít:

Ilyen közelről és tisztán még soha nem láttad a Jupitert! Íme a NASA Juno űrszonda fantasztikus felvételei

A megcsalás öt különböző szintje – te meddig értél már el hűtlenség ranglistáján?