in

Cobra Kai 3. évad: megjelenés, cselekmény és minden, amit tudnod kell!

©Netflix

A Cobra Kai 3. évadja 2021-ben jelenik meg a Netflix online platformján – itt mindent megtudhatsz a Karate Kid spin off sorozatának folytatásáról

A Karate Kid szelleme életben marad, tudhatjuk meg a Cobra Kai filmelőzetes felirataiból, amely a YouTube Red műsora óta új életet kapott a Netflix-en és mi is bepillantást kaphatunk a 3. évad néhány érdekes dolgába, illetve a Cobra Kai filmelőzetes végén a harmadik évadba is egy pillanat erejéig. 

A sorozat – amelyet tényleg érdemes megnézni – visszahozza Daniel LaRusso-t (Ralph Macchio) és Johnny Lawrence-t (William Zabka) évtizedekkel az 1984-es All Valley Karate tornán vívott küzdelem után. A legjobb hír a sorozat rajongói számára, hogy a Cobra Kai 3. évada is hamarosan érkezik!

©Netflix

A második évad azzal zárult, hogy senki számára nem néztek ki jól a dolgok. Kreese (Martin Kove) teljesen gonosszá vált, Miguel (Xolo Maridueña) pedig a Miyagi-Do dojo és a Cobra Kai gyerekek közötti verekedést követően intenzív terápiában találta magát. 

LaRusso lánya, Sam (Mary Mouser) szintén kórházban van a harcot követően és ezzel véget ért a történet. De vajon mikor tér vissza Cobra Kai története? 

A Cobra Kai 3. évadjának megjelenési dátuma

A show hivatalos Twitter-fiókja megerősítette, hogy a Cobra Kai megjelenési dátuma 2021 lesz. 

Eddig sajnos sem a Netflix, sem a sorozat társalkotója, Jon Hurwitz nem hozta nyilvánosságra a pontos dátumot, annak ellenére, hogy a forgatás 2019 szeptemberében már lezajlott.

Josh Heald, a sorozat másik alkotója a CBR-nek nyilatkozva megerősítette, hogy 2019 vége előtt befejezték a forgatásokat, hozzátéve, hogy a Cobra Kai 3. évad nagyjából készen áll az indulásra. 

“Szerencsére a 3. évaddal 2019 vége előtt végeztünk és az utómunkálatokat is végezzük” – mondta Heald.

Jelenleg csak annyit tehetünk, hogy spekulálunk, amíg meg nem lesz egy teljes Cobra Kai 3. évados előzetes. Eközben maga Johnny Lawrence, William Zabka biztosította a rajongókat, hogy a 3. évad lesz a legjobb. “Nem fog csalódást okozni” – mondta Zabka a PopCulture-nek. 

Cobra Kai 3. évad szereplőgárdája

Tény, hogy Daniel LaRusso (Ralph Macchio), Johnny Lawrence (William Zabka) és Miguel (Xolo Maridueña) visszatér – és van néhány laza szál az elmúlt évadokból, ami azt jelentheti, hogy számíthatunk néhány régi barát újbóli megjelenésére, is.

Míg a Netflix továbbra is titkolja a karakterek visszatérését, John Kreese szintén megerősítést nyert arról, hogy újra megjelenik. 

Amíg vársz Cobra Kai 3. évadjára, nézd meg az összes legjobb új Netflix filmet és sorozatot, amely megjelenik a jövőben.

Minden vélemény számít:

Megérkezett a Föld legjobban gyorsuló autója! Itt a villámgyors Aspark Owl!

Kiderült mikor veszi kezdetét az Obi-Wan Kenobi sorozat gyártása!