in

Betekintés az Avatar 2 forgatására! Úgy tűnik Sigourney Weaver tíz éve nem öregedett egy napot sem!

Hamarosan jön az Avatár !!! Az első rész rajongói nagyon nagy örömére a kasszasiker ismét visszatér a filmvászonra és nem is akármilyen színészi gárdával.

Sigourney Weaver visszatért, mint Dr. Grace Augustine?

Bizonyításként nézd meg ezt az új Sigourney Weaver fotót, Jon Landau producer és Joel David Moore színésszel az Avatar 2 forgatásáról. A kép azon a helyszínen lett csinálva, amelyet kiemelten használtak az első filmben is. 

Tehát nagy a valószínűsége annak, hogy a fénykép egy úgynevezett visszaemlékezési jelenetet ábrázol, mivel Weaver ugyanúgy van felöltözve mint az első részben, ahol Dr. Grace Augustine meghalt. Vagy az is lehet, hogy a képeken lévő lények valójában avatarok … mindenesetre már nem kell sokat várni. 

Az Avatár sorozat szereplői Kate Winslet, Edie Falco, Michelle Yeoh, Vin Diesel, Jemaine Clement és Oona Chaplin, valamint egy pár fiatal színész is.

A visszatérő szereplők közé tartoznak Sam Worthington, Zoe Saldana, Joel David Moore, Dileep Rao, Stephen Lang, Matt Gerald és Sigourney Weaver is.

James Cameron nemrégiben elmondta, hogy Miles Quaritch (Stephen Lang) ezredes visszatér mind a négy Avatar folytatására és ő lesz a fő ellenség az egész történetben.

A hivatalos fogatása 2017. szeptember 25-én már megkezdődött az Avatar 2 és 3 epizódjainak, azonban eddig még nem láthattunk semmi lényeges információt ezzel kapcsolatban.

Az ütemterv némi változtatása után az Avatar 2 egy teljes évet késik 2021. December 17-én jelenik meg. Majd ezt követően két évvel 2023. december 22-én az Avatar 3 is megjelenik a tervek szerint. Két évvel később, 2025. december 19-én kerül a mozikba az Avatar 4 és 2027 december 17-én a sorozat ötödik része is kiadásra kerül. 

Forrás: comingsoon.net

 

Minden vélemény számít:

Merre tovább, magyar e-kereskedelem?

A Csillagok háborúja idővonala – avagy ebben a sorrendben nézd meg a Star Wars filmeket!