in

Az új ‘Wonder Woman 2’ filmelőzetes karácsonyi kiadással büszkélkedhet!

Most már tudjuk, hogy a régóta várt Wonder Woman 2 szuperhős-folytatás karácsonykor jelenik meg egyes mozikban és az HBO Max-on is közvetítik – ez utóbbi az egyesült államokban élők számára jó hír, de reményeink szerint az itthon elérhető online platformokon is megjelenik.

Nos, a vadonatúj filmelőzetes bemutatja új premier dátumát és a prémium streaming szolgáltatás részleteit is, de nemcsak…

A visszatérő rendezőt, Patty Jenkins és a visszatérő sztárokat, Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright és Connie Nielsen, valamint az újonnan érkezőket is, mint Kristen Wiig és Pedro Pascal, izgatottan vártuk már.

A film december 25-től kezdődően az HBO Max oldalán lesz elérhető egy hónapig az előfizetők számára és a járvány okozta óvintézkedések miatt nagyon úgy tűnik, hogy kihagyja a mozikat a Wonder Woman 2.

Valószínűleg az online film-kölcsönzőkig és a blu-ray kiadásokig is elér, a 80-as évek vad világába visszatekintő film, mielőtt hivatalosan közvetítené az HBO Max.

A Twitteren Jenkins ezt mondta a mára már nem meglepő kiadási stratégia döntéséről: “Szeretjük a filmünket és a rajongóinkat, ezért igazán remélem, hogy filmünk egy kis örömet okoz és felpezsdíti mindannyiukat ebben az ünnepi szezonban.” 

Wonder Woman 2 filmelőzetes

Minden vélemény számít:

A felszabadító Netflix sorozat igazán ütősre sikerült!

A GM több mint 68000 darab elektromos autót hív vissza a tűzveszély miatt!