Az új elektromos Volkswagen Mikrobuszokat 2022-től gyártják a Németek!

A világszerte közkedvelt Volkswagen mikrobusz új elektromos változata visszatért. Az új elektromos Volkswagen mikrobuszt Németországban kezdik el gyártani 2022-ben és világszerte exportálják majd.

Az egyenlőre még koncepcióautónak számító mikrobusz a hippi-korszak elődjére nagymértékben hasonlító elektromos autó lesz. Ami viszont a nevét illeti még nem tudható pontosan, de az új információk szerint az is lehet, hogy I.D. Buzz lesz az előzetes elektromos buszkoncepció alapján. 

A MotorTrend online magazinnal készített interjúban Johan de Nysschen a Volkswagen Észak Amerikai vezérigazgatója azt mondta, hogy az I.D. Buzz nevet még egyenlőre a belső berkekben használják. “Még nincs hivatalos név!”

Az I.D. Buzz koncepció már jó ideje felmerült és még 2017-ben a világ elé is került. Az új modell célja a Volkswagen szórakoztató oldalának bemutatása, amely fontos szerepet játszik.

A Volkswagen Csoport úgy döntött, hogy azonosítót használ az elektromos járművek családnevére – ez valószínűleg a Buzz lesz a mikrobuszoknál és annak is nagy a valószínűsége, hogy az új 2022-es modell nagy mértékben fog hasonlítani az I.D. Buzz koncepcióhoz.

Minden vélemény számít:

A szerkesztő ajánlata:

Vélemény, hozzászólás?