in

Az idei év legjobb ingyenes és vicces hangváltó alkalmazásai Androidra és iOS-re

Szeretnél egy jót szórakozni barátaiddal vagy rokonaiddal telefonhívás közben? Keresed a legjobb vicces alkalmazásokat Androidra vagy iOS-re? Ne keresd tovább, mert van számodra néhány a legjobb ingyenes hangváltó alkalmazásokból. 

Bár az interneten számos hangváltó alkalmazás létezik, de a tökéletes megtalálása továbbra is komoly feladat lehet számodra. Ezért most összegyűjtöttük 2020 legjobb ingyenes hangváltó alkalmazásait iOS-re és Androidra.

  1. Call Voice Changer

A Call Voice Changer egy igencsak szórakoztató alkalmazásnak tűnik az  iOS felhasználók számára. Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy megváltoztasd a hangodat hívás közben. 

Az alkalmazás képes rajzfilmek dallamait, születésnapi dalok és még sok más stílus lejátszására is. Hívásokat kezdeményezhetsz az interneten keresztül a VOIP segítségével. Tehát a felhasználóknak jó és megbízható internetkapcsolattal kell rendelkezniük a hívások kezdeményezéséhez.

  1. Voice Changer with Effect

Ez az egyik legjobb ingyenes hangváltó alkalmazás, amely elérhető az Android operációs rendszert felhasználók számára. Jelenleg több mint 40 különféle hanghatást próbálhatsz ki: hélium, robot, óriás, szörny, zombi stb. 

A felhasználók rögzíthetik hangjukat, effektusokat alkalmazhatnak és megoszthatják azokat a WhatsApp-on vagy e-mailben.

  1. FunCall – Voice Changer & Rec

Ez az egyik legjobb hangváltó alkalmazás az Appstore-ban, amely jó minőségű hangokat és hangeffektusokat tartalmaz. Az összes hívás az interneten keresztül történik a VOIP használatával, jó minőségű internetkapcsolat itt is szükséges. 

De a legjobb, hogy  demóhívást is kezdeményezhetsz, ahol hallhatod a saját hangod a megváltoztatott effektussal.

  1. Best Voice Changer

Ahogy a neve is sugallja, valójában az egyik legjobb hangváltó alkalmazás, amely ingyenesen elérhető a Play Áruházban. 

Az alkalmazásban különféle effektusok közül választhatsz, mint például a Hupikék Törpikék, Földönkívüli, Méhecske stb. Feltölthetsz egy előre rögzített hangot is, ezen felül megoszthatod őket a Whatsapp-on, a Twitter-en vagy akár a Facebookon.

Minden vélemény számít:

A Végső Állomás 20. évfordulóját ünnepli idén!

A régmúlt kelet férfi harcosai – Avagy milyen is lehetett igazi szamurájnak lenni?