in

Az ‘Enola Holmes’ filmelőzetese Millie Bobby Brown-t mutatja be Sherlock Holmes húgaként!

Netflix

A Netflix publikálta az első rövid filmelőzetesét a közelgő Enola Holmes filmje számára, ami egy jó szórakozásnak tűnik. 

Nancy Springer, a The Enola Holmes rejtélyei című könyve alapján készült film megcsavarja a Sherlock Holmes történetet azáltal, hogy testvért mutatja be a hírhedt nyomozónak. 

Enola, akit a Stranger Things sztárja Millie Bobby Brown játszik, sokkal fiatalabb, mint két idősebb testvére, de nem kevésbé tehetséges. 

A szereposztás egyenesen ígéretes a történet mellett, ugyanis Henry Cavill Sherlock Holmes szerepét játssza, míg Sam Claflin megkapta Mycroft Holmes szerepét.

Jack Thorne írta a forgatókönyvet, aki a Harry Pottert is írta és az Emmy-díjas rendező, Harry Bradbeer rendezte a filmet.

Egy igazi rejtély a film megjelenésének dátuma, de ahogy hallani lehet eddig 2020 szeptemberében kerül a Netflix platformjára. Most azonban egy kodólt üzenetből (“alone loshme reeebtpms wnettyrhitd”), amelyet a Netflix twitter oldalán tettek közzé a rövidke előzetessel együtt, megtudhattuk, hogy szeptember 23-án lesz a premier dátuma a várva várt filmnek.

‘Enola Holmes’ filmelőzetes

Forrás: Netflix

Minden vélemény számít:

Az új 2022-es Gordon Murray Automotive T.50 átírja a szuperautók kézikönyvét!

Rekord meleget mértek a Halál-völgy Nemzeti Parkban! Kiderült, hogy oka van az elnevezésnek!