in

Az első Lego Star Wars Holiday Special trailer viccesen egészíti ki az 1978-as klasszikust!

©Lucasfilm

A Lego és a Disney együtt készítette el az 1978-as legendás Star Wars Holiday Special egy új változatát, mely a Star Wars: Skywalker kora után játszódik.

©Lucasfilm

A történet nyomon követi Rey-t, ahogy az élet napja nevű eseményre készül. Persze semmi sem megy könnyen, Rey-nek problémája akad egy Jedi templommal, majd időközi kalandba keveredik, ahol találkozik Luke Skywalkerrel az Egy új remény időszakában.

Természetesen Darth Vader és az Uralkodó sem hiányozhat a történetből.

Az új ünnepi kiadásnak nincs sok köze az eredeti Holiday Special-hez, de a figurák nagyon aranyosak, ezért ha te is rajongó vagy, akkor mindenképpen érdemes megnézned.

A Lego Star Wars Holiday Special november 17-én kerül adásba a Disney Plus-on, arról még nincs hír, hogy magyar nyelven elérhető lesz-e.

Lego Star Wars Holiday Special moziplakát

©Lucasfilm

Lego Star Wars Holiday Special filmelőzetes

Itt a The Mandalorian második évadja is

A Disney háza táján mostanában nagy a mozgolódás, hiszen elindult a The Mandalorian második évadja is.

Ebben várhatóan választ adnak majd az első szériában felvetődött több kérdésre is, habár az évadnyitó egyelőre nem tette meg ezt. Inkább azt követheted végig a részben, ahogy Djarin megérkezik a Tattoine-ra, hogy tovább kutasson egy másik Mandalorian után.

Ehelyett azonban Cobb Vanth-ba fut bele, akitől segítséget kér. Cobb bele is egyezik, de persze csak miután közösen indulnak a sárkány legyőzésére.

Már ebből is látható, hogy a második évad egyáltalán nem indult rosszul, és várhatóan legalább annyira izgalmas lesz, mint az első.

Ha a Lego Star Wars Holiday Special vetítéséig unatkoznál, akkor a The Mandaloriant is a Disney Plus online platformján nézheted meg.

Minden vélemény számít:

A Google olyan okos kijelzőt tesztel, melynek beindításához nem kell megszólalnod!

A Google AI csapatának új eszköze videókat generál a weboldalakból